Expendables: Postradatelní 4 by měli vtrhnout do kin v roce 2018

Expendables: Postradatelní 4 by měli vtrhnout do kin v roce 2018
Napřed z projektu vycouval Bruce Willis, protože se s produkcí nedohodl na výši honoráře. Sice na jeho místo obratem naskočil Harrison Ford, ale i tak není dobře, když točíte poctu akčním osmdesátkám a jedna z klíčových ikon vám vypadne. Poté fanoušky zaskočil Sylvester Stallone prohlášením, že bude trojka uvedena jako mládeži přístupná, aby se otevřela novému publiku. Což byl jednoznačně blbý tah a sám Stallone naštěstí později přiznal, že už ho - v případě dalšího dílu - opakovat nebude. A jakoby toho nebylo málo, hotový film unikl ve velmi slušné kvalitě pár týdnů před premiérou na internet. Výsledek? Největší rozpočet, přesto nejmenší tržby (214 milionů) a hlavně nejhůře hodnocený díl série. To předem plánovanou čtyřku zaseklo.
O tom, že by natáčení Expendables 4 mělo odstartovat, jsme slyšeli (a psali) již několikrát. Teď se ale konečně stalo něco konkrétnějšího - německá společnost Splendid Film koupila na snímek distribuční práva. A něco takového se stává jen u filmů, které jsou opravdu v plánu. Hollywood Reporter navíc uvedl, že film půjde do kin v roce 2018 s tím, že hvězdami budou Sylvester Stallone, Jason Statham a Arnold Schwarzenegger.
Výsledný počet postradatelných by měl být samozřejmě mnohem větší a tak si dáme anketu, kdo by měl jako nováček mezi starou gardu nastoupit.
Obrázek článku