Arnold Schwarzenegger lobbuje za Expendables 4

Arnold Schwarzenegger lobbuje za Expendables 4
A aby toho nebylo málo, nejenže jde jednoznačně o nejslabší díl série, ale navíc před premiérou celý film (a v dobré kvalitě) unikl na internet, díky čemuž se trojka dočkala nižších tržeb. Sylvester Stallone i přesto po premiéře tvrdil, že se čtyřka chystá a můžeme s ní počítat. V poslední době má ale plné ruce práce a na tým postradatelných akčních hrdinů trochu zapomíná.
Před měsícem navíc vyšlo najevo, že se připravuje televizní verze Expendables, která by prý mohla filmovou sérii zaříznout. Naštěstí je tu ale Arnold Schwarzenegger, který "by se rád vrátil". V rozhovoru pro USA Today proto uvedl, že Slye ukecává k tomu, aby napsal další díl, případně alespoň někoho najal, aby to udělal za něj (jak je možné, že tuhle nabídku ještě nemá na stole Shane Black?). Arnie má každopádně pro sérii slabost, vyhovuje mu, že je v ní dost humoru a stojí si za tím, že bude o další díl zájem.
Stopkou je momentálně spíše nedostatek času. Stallone má před sebou pátého Ramba a gangsterku Scarpa, Arnold by měl natáčet 2 další Terminátory, nového Conana a Trojčata. A to jsou jen dvě hvězdy z nabušené sestavy. Na druhou stranu Sly slíbil, že čtyřka bude zase eRko, což by mělo obnovit zájem původních fanoušků a navíc se stihl usmířit s Brucem Willisem, jehož návratu do série tím pádem nic nebrání. Nemluvě o drbech, že by měl čtyřku obohatit exBond Pierce Brosnan a (konečně) snad i Steven Seagal.
Tak doufejme, že Sly Arnolda vyslyší. Podobných týmovek není nikdy dost.