Lovci a oběti - drsný český film, který vám ukáže, jak se zbavit exekutora

Lovci a oběti - drsný český film, který vám ukáže, jak se zbavit exekutora
Příběh filmu je následující: Pod nátlakem téměř neřešitelné finanční situace udělá Jakub jednoho dne krok vedle – krok za hranu zákona. V tu chvíli začíná jeho běh o život. Jakubovy problémy se dotknou i jeho rodičů, kteří s dnešním světem nemají žádnou zkušenost. Rady, které mu mohou dát, jsou nanic, protože o dnešním světě nevědí skoro nic. Pomocnou ruku se Jakubovi snaží podat i jeho kamarádi. Jediný, kdo mu ale opravdu může pomoci, je mafián s ostrými lokty a neskutečně dlouhými prsty - jeho „Anděl strážný“ se svými všehoschopnými lidmi. A protože životní zoufalec Jakub je opravdu magnetem na problémy, sáhne si na dno i na poli lásky.
Drsný český film s řadou autentických scén (a i několika akčními!) má netradiční kořeny - v červnu 2013 byl natočen původně hudební film s grafickými prvky, přičemž se jedna jeho dějová linka okrajově dotkla citlivého tématu - zadlužení mladého muzikanta Jakuba (Martin Kraus). Po zkušebních projekcích filmu v listopadu 2013 se jeho producent na základě drtivého zájmu diváků o téma dluhů rozhodl citlivé téma půjčených peněz rozpracovat do hloubky tak, jak ještě v žádném českém filmu dosud nebylo. Z původního filmu tak bylo použito pouhých 20 % současné stopáže a 80 % filmu bylo natočeno v květnu a červnu 2014 podle nového scénáře. Na finální verzi dialogů se podíleli i herci Tomáš Hanák, Jaromír Nosek, Martin Kraus a Jakub Mohamed Ali, kteří se ve filmu ujali hlavních a vedlejších rolí.
Marcus Benois Tran, Martin Kraus, Tomáš Hanák
PREMIERE CINEMAS v Hostivaři pořádá 19. března od 19.00 hod. předpremiéru spojenou s BESEDOU S TVŮRCI filmu. Besedy se zúčastní Martin Kraus a další herci filmu. Rezervovat místo na film si můžete ZDE.
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.