Bez věcí nad věcí! / 100 Dinge: Trailer s CZ dabingem

Toni miluje svůj kávovar. Paul zbožňuje svůj chytrý telefon. Toni by se rozhodně neobešel bez pilulek na růst vlasů. Paul si nedokáže představit chvíli bez Amazonu, Siri a svých supermódních sneakersek. Oba kamarádi mezi sebou každý den bojují o to, kdo je lepší a větší borec.

Všechno se změní jednoho rána, kdy se oba probudí nazí na zemi v prázdném bytě. Den číslo 1 ve 100 denní sázce, kterou včerejšího bujarého večera uzavřeli. Vzdali se všeho, co vlastní. Každý den dostanou zpět pouze jednu ze svých věcí.

Každodenní život se pro Toniho a Paula najed-nou stává nesmírně komplikovaný, ale zároveň neuvěřitelně jednoduchý. Kolik věcí je v životě opravdu nezbytných?

Scenáristou a režisérem komedie Bez věcí nad věcí je Florian David Fitz, který má za sebou již úspěšné filmy Nejkrásnější den a Vincent jede k moři. Fitz si zároveň zahrál jednoho z hlavních hrdinů, Paula. Role Toniho se ujal Matthias Schweighöfer, kterého diváci znají hlavně z dramatu Kursk, či krimikomedie Jak napálit Banku. (Bioscop)

Související tituly