Všechno nebo nic: Trailer - další romantika z nereálného světa pro... koho vlastně?

Po komerčně úspěšném uvedení SEZN@MKY (2016), Bezva ženské na krku (2016) a avizovaném snímku Miluji tě modře (2017) se o slovo hlásí další film o ženách a pro ženy, které touží po naplňující lásce. Koprodukční titul Všechno nebo nic bude mít premiéru 12. ledna 2017 a v upoutávce láká na české, slovenské a polské herce.
Linda (Tatiana Pauhofová) a Vanda (Klára Issová) jsou nerozlučné kamarádky a spolumajitelky knihkupectví. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí svobodné, veselé, nezávislé Vandě, jejíž živelnosti žádný muž nestačí. Na scéně se zčistajasna zjevuje charismatický developer Jakub (Michał Żebrowski) a nic nebude jako předtím.
Upoutávka na Všechno nebo nic je věrna svému titulu. Připomíná hysterický sprint těžko spočítatelného množství více či méně afektovaných postav. A je to škoda. Kvalitních herců se v titulu objevuje celá řada, v hlavních i vedlejších úlohách.
Další zvláštností je uvedení dvou verzí upoutávky - tato je "ostřejší" a přístupná od 15 let. V distribučním listu nicméně stojí, že film je přístupný od 12. "Soft" verzi upoutávky si prý vyžádala kina. Ta si zřejmě na rozdíl od distributora myslí, že sloveso "šukat" do slovníku diváků pod 12 let nepatří.
Všechno nebo nic režírovala Marta Ferencová (Řachanda) podle knihy nejprodávanější slovenské autorky Evity Urbaníkové, která s autorkou spolupracovala i na scénáři.

Související osoby


Související tituly


Související videa


Související články