VIDEO: Johnny Depp paroduje prezidentského kandidáta Trumpa

Tak tenhle kousek se vážně vydařil. Společnost "Funny or Die", která zásobuje internet zábavnými videi, přinesla upoutávku na údajně ztracený film amerického prezidentského kandidáta a magnáta Donalda Trumpa "Donald Trump’s The Art Of The Deal". A pak na svém webu uvedla snímek samotný!
Trumpa, který aktuálně vyvádí USA z letargie a překvapivě kladně některé z jeho kroků hodnotí i někteří političtí insideři, ztvárnil Johnny Depp. Film předznamenává historka režiséra Rona Howarda, který zaprášenou VHSku našel a teď ji předává divákům.
Trump v roli hlavního herce. Trump v roli autora hudby, střihače i režiséra. Celé to může vypadat jako neškodná parodie, skutečností ale je, že Trump a jeho vliv přesně takový, jak ho ve filmu "Funny or Die" vykreslují, je. Otázkou zůstává, jestli se videu budou smát spíš diváci mimo severoamerický okruh. Osobně mě to baví i děsí zároveň. Bizarní svět Donalda Trumpa snímek ilustruje "dokonale". Kdyby ale kandidoval v České republice, radši bych volil toho našeho hradního pána. V tom mám jasno.

Související osoby


Související videa


Související články