Profilový obrázek

Terezie_Terez

Terezie Uherková

Komentáře 76

Od nejnovějších
  1. Sherlock Koumes
    Sherlock Koumes (2018)
    4.5
    Jsem ráda, že se pan Stevenson rozhodl pro pokračování, které je bez pochyby lepší než první díl, ale pořád to není žádná sláva.
  2. Čertoviny
    Čertoviny (2018)
    7.5
    Velmi příjemná česká pohádka s krásným příběhem o čertech, který zaujme nejednoho diváka. Musím pochválit výkon Zdeňka Trošky, neboť jeho filmy po těch katastrofách úplně nepatří mezi top špičku Česka. Mě osobně příjemně překvapil. Obsazení je známé a stále výborné. Chválím.
  3. V husí kůži
    V husí kůži (2018)
    6
    Klasický animák, který nijak nevynikne, ale zase není tak strašný, aby byl vyřazen z dětské sbírky filmů. Myslím, že celkový dojem že snímků spraví povedená animace a zábavné hlášky. Být husou je přeci jen velmi složité, natož když neumíte létat a máte na krku cizí děti.
  4. Pračlověk
    Pračlověk (2018)
    4
    Přesto, že je Parkova tvorba tak oblíbená, mně se opravdu nelíbí. Animace mi přijde primitivní, příběh příliš nudný a absolutně neodpovídající úspěšnému roku 2018. Jisto jistě vím, že už ho vidět nechci. Možná měl snímek působit i jako vzdělávací, ale pro mne tedy ne.
  5. Manžel na zkoušku
    Manžel na zkoušku (2018)
    7.5
    Krásný americký snímek o štěstí v neštěstí. Jak by mohla uklízečka přijít k luxusnímu životu? Nevíte? Stačí zařídit, ať si váš šéfík miliardář myslí, že ve skutečnosti není jen povrchní trouba, ale i manžel a otec. Snímek byl velmi dobře vytvořený, vtipný a jsem s prací tvůrců spokojena.
  6. Tátova volha
    Tátova volha (2018)
    7
    Velmi emotivní film od českých tvůrců, který vás donutí přemýšlet. Příběh je sice smutný, ale má své kouzlo. Nakonec hlavní hrdinka nenajde jen to, co hledá, ale mnohem více. Obsazení bylo velice příjemné, neboť jsem vídala samé známé a milé, sympatické tváře.
  7. Jsem božská
    Jsem božská (2018)
    10
    Krásný film, který se ještě lépe hodí do dnešní negativně působící doby. Příběh vypráví o plnoštíhlé, krásné a přesto nesebevědomé ženě, která své sebevědomí získá až špatnou náhodou. Po celé události si uvědomí, že ji svět neuvidí krásnou když bude hubená, ale když se tak uvidí sama. Snímek jsem viděla snad stokrát, obsazení mě velice bavilo a nemůžu nedoporučit.
  8. Příšerky z vesmíru
    Příšerky z vesmíru (2018)
    8.5
    Tak to byla taková blbina, že mě to neskutečně bavilo. Přestože je na filmové scéně přespříliš pohádek o mimozemšťanech, tak tohle je originální a jiné. Pohodlnou a předraženou masážní matraci bych jako důvod přistání ufonu neviděla, ale očividně mají tvůrci velkou představivost. Celé rodině se snímek líbil a doporučuji (hlavně dětem)
  9. Malá čarodějnice
    Malá čarodějnice (2018)
    3.5
    Myslím, že německých čarodějek již bylo až až a toto je jen další zbytečnost do fronty. Děj byl pro mne příliš nudný a bez jakýchkoliv zvratů, obsazení též nic moc, takže za mě ani moc není co hodnotit. Jednoduše řečeno, příběh nudný, nezajímavý, ale musím uznat, že dětem je to nejspíš jedno.
  10. Yeti: Ledové dobrodružství
    Yeti: Ledové dobrodružství (2018)
    7
    Pohádka je moc krásná, až na to, že je především o seznámení yettiho s člověkem - pidinožkou, tudíž by se i kvůli překladu neměl jmenovat Yeti. Příběh mě zaujal, jelikož konečně není o objevení Yettiho lidmi, nýbrž o objevení člověka. Je to originální a animace též fajn.
  11. Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
    Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (2018)
    8
    Myslím, že víc od třetího dílu ani čekat nešlo, ale já s ním jsem kupodivu spokojená. Čtyřleté Verunce se pohádka moc líbí a myslím, že to je hlavní, neboť je to především pro děti, no ne? Zapojení člověka mezi příšery vytvořilo nové možnosti. Shrnula bych to jednou větou:"To bylo tak strašné, až se mi to líbilo"
  12. O zakletém králi a odvážném Martinovi
    O zakletém králi a odvážném Martinovi (2018)
    6
    Všechny pohádky 2018 mě velice zklamaly, tak jsem vděčná za aspoň jednu průměrnou, jako je tato. Bohužel povedenou ji nazvat opravdu nemohu. Zajímavé obsazení, ale nudný děj, až se na to dívat nedalo. Tvůrci spoléhali na to, že zapojení animace, tisíců kulis a čaroděje zachrání zpackaný příběh, ale bohužel. Pan Bebjak je vedle jak ta jedle
  13. Máš ji!
    Máš ji! (2018)
    8.5
    Tag je úžasný pohodový snímek, u kterého se divák nasměje, ale nechybí ani smutná část. Obsazení je kvalitní, nechybí jedni z nejlepších herců. Celkově příběh působí krásným a vtipným dojmem. Není nic lepšího, než zůstat navždy ve svém dětství a této skvělé partě se to povedlo.
  14. Králíček Petr
    Králíček Petr (2018)
    8
    Krásná animovano-filmová pohádka nejen pro milovníky ušatých kamarádů. Králíček Petr je zajímavý příběh o skupince mladých králíků, kteří mají lidského přítele, ale i nepřítele. Moc se mi líbilo ztvárnění "záporáků" přičemž se zamiloval do sousedky a musel nenávist přebít. Moc hezký příběh pro celou rodinu
  15. Kingsman: Zlatý kruh
    Kingsman: Zlatý kruh (2017)
    10
    Zbožňovala jsem Kingsman: Tajná služba a stejně tak zbožňuji i tento následující díl. Kingsman je moje srdcovka a tak to i zůstane. Bravurní role sympatického Tarona Egertona vše jen podtrhuje. Všechny krvavé momenty překvapivě působí elegantně a vtipně. Hlavní mužské role musím vyzdvihnout jako top
  16. Dej mi své jméno
    Dej mi své jméno (2017)
    6
    Jelikož jsem před tímto snímkem viděla Já, Simon, byl pro mě děj nudný a nezajímavý. Proto jsem ho ani nedokoukala a mé hodnocení není tak objektivní.
  17. Paddington
    Paddington (2014)
    4.5
    Tento film zprvu působil jako film pro každé publikum, ale jak se s dějem ukazovalo, je to spíše pohádka čistě pro děti. Pro starší publikum je použitý humor příliš nudný, děj pomalý a sama si myslím, že kdyby to tvůrci strčili místo do 95 do 20 minut, udělali by lépe.
  18. S láskou, Rosie
    S láskou, Rosie (2014)
    8
    Krásný, romantický a až děsivě skutečný příběh mladé Rosie a její životní lásky. Film vystihuje každodenní příběhy lidí. Není pouze romantický, ale i vtipný a zajímavý. Od tvůrců je dobré, že do příběhu zapojili role již od dětství společně s problémy jako je nechtěné těhotenství, což mladí potřebují vidět dokola.
  19. Ledové království
    Ledové království (2013)
    5
    Velký boom kolem nově příchozí úžasné pohádky frozen a potom? Hrůza. Mohu vyzvednout jedině výbornou animaci, která je myslím pochopitelná. Děj je velmi nudný a nazábavný. Jediné, co mohu nazvat povedeným je Let it go a to jen díky Idině Menzel a později Demi Lovato.
  20. Sedmero krkavců
    Sedmero krkavců (2015)
    9.5
    Myslím, že spousta pohádek by potřebovala novou verzi, ale je složitější vylepšit starou verzi než vymyslet novou pohádku. Každopádně Alici Nellis se to povedlo. Tato pohádka je nádherná, krásné ztvárnění rolí ze strany všech herců. Bude mi potěšením vidět pohádku opět.
  21. Matky na tahu
    Matky na tahu (2016)
    9.5
    Takový film jsem potřebovala a mám ho tu! Matky na tahu jsou dokonale vtipné, zajímavé a výstižné. Super hlášky na super místech.
  22. Podfukáři
    Podfukáři (2013)
    8
    Velice zajímavý film zobrazující skrytou tvář magie. Snímek je zajímavý, zábavný a originální. Nejde nedoporučit
  23. Já, Simon
    Já, Simon (2018)
    7
    Myslím, že tento snímek byl a bude velice důležitý v dnešní negativně působící době. Přiznání homosexuality je velice složité a stále je spousta mladých lidí, kteří to schovávají. Je to snímek z části nudný a romantický. Na druhou stranu myšlenka přebije nudnost děje.
  24. Croodsovi
    Croodsovi (2013)
    8
    Rodinka neandrtálců vypráví své každodenní dobrodružství. Krása. Snímek je velice naučný pro děti, ale zároveň zábavný a příjemný.
  25. Lásky čas
    Lásky čas (2013)
    8.5
    About Time je neuvěřitelně emocionálně náročný film. Tento snímek nejspíš nikdy nevypustím z paměti a když už mám náladu brečet, podívám se na tento film. Jedním slovem krásné.
  26. Anděl Páně 2
    Anděl Páně 2 (2016)
    9
    Tak a je tu stará dobrá klasika v novém provedení. Čechy zamilovaný první díl byl úžasný, ale tento díl ještě lepší. Ostatně to jde vidět na počtu vyprodaných kin. Pan Strach se opět předvedl a mně nezbývá než tleskat a tleskat a tleskat. Myslím, že každý Čech o tom ví své.
  27. Kráska a zvíře
    Kráska a zvíře (2017)
    10
    Tento snímek jsem opravdu potřebovala. Spoustě lidí se nelíbí další verze Beauty And the Beast, ale já jsem z ní nadšená. Tvůrci se na "zvířeti" mohli vyřádit a upustit uzdu fantazii. Stejně tak neuvěřitelně obdivuji dokonalost podoby lidí ze zámku s věcmi, kterými se stali. Hudba, obsazení, nostalgie.. To na snímku miluji.
  28. Raubíř Ralf
    Raubíř Ralf (2012)
    8
    Je složité objektivně hodnotit každý jednotlivý animák, jelikož i tenhle je s ostatními na jedno brdo. Uznávám, že je tam originalita a velká porce nostalgie, každopádně není nutné vidět znova
  29. Úžasňákovi 2
    Úžasňákovi 2 (2018)
    8.5
    Po dokonalém prvním díle přichází ještě dokonalejší díl druhý. Opět smekám před nápadem a propracovanou animací. Je fajn, že film není jen pro děti, ale pro všechny.
  30. Fakjů pane učiteli
    Fakjů pane učiteli (2013)
    8.5
    Tak a teď nezbývá než tleskat německým tvůrcům snímku, jelikož po všech tak strašně nepovedených německých výtvorech je tohle průlom. Film dokonale vtipný, slušně vulgární a celkově obsahující snad všechny oblíbené žánry v jednom.
  31. Jumanji: Vítejte v džungli!
    Jumanji: Vítejte v džungli! (2017)
    8
    Jsem velice ráda, že se tvůrci původní verze Jumanji rozhodli pro nový díl. Je to jistě stokrát lepší díl, než ten předchozí, u kterého jsem se nazívala až až. Samozřejmě, že svým způsobem je to snímek dosti neuvěřitelný, ale pro lidi s nadhledem na takové filmy super.
  32. Velký dar
    Velký dar (2017)
    7
    Krásný snímek s ještě lepším nápadem. Bohužel, byla jsem natěšená z ukázek všude, trailery a tam byly ve finále lepší než samotný film. Dle mého názoru příliš protahované, ale jinak uspokojivý
  33. Na vlásku
    Na vlásku (2010)
    8.5
    Tangled jisto jistě patří mezi ty nejvtipnější animované filmy. Pozitivním faktem je to, že je originální, zábavný a jen tak vám z paměti nezmizí.
  34. Coco
    Coco (2017)
    6.5
    Tak, jak snímek uchvátil tisíce lidí, tak mě právě naopak. Je to dle mě další obyčejný animák, který má svůj příběh a je sice hezký vytvořený, ale nepatří mezi ty, které bych viděla znova.
  35. Avatar
    Avatar (2009)
    8.5
    Za tento snímek obrovsky smekám před všemi tvůrci, co byť jen hnuli prstem pro vytvoření takové animace. Jakože wow. Originalitu příběhu snad ani nemusím zmiňovat, protože celosvětová filmová scéna podobný film nezažila. Na první dojem bych řekla, že to bude hlavně pro mladší, ale není tomu tak. Děkuji za zážitek.
  36. Úžasňákovi
    Úžasňákovi (2004)
    9.5
    Zprvu se Incredibles mohou zdát jako každý jiný animovaný film, ale není tomu tak. Dlouho jsem nezažila takový, na který se upřímně ráda podívám znova. Je tomu tak i u druhého dílu. Celá rodinka si mě i ostatní členy rodiny okamžitě získala svou originalitou, zábavným vystupováním a smyslu.
  37. Ant-Man
    Ant-Man (2015)
    7
    Jelikož si troufnu snímek nazvat pohádkou, tak mě, jako milovníka marvelovek a akčňáků příliš nepotěšil. Ale proč ne, možná si tvůrci řekli, že drsáren už bylo dost.
  38. Jurský svět (4)
    Jurský svět (4) (2015)
    9
    Za mě stoprocentně nejlepší díl z těch posledních. Snímek byl dostatečně napínavý, v jednu chvíli i romantický. Žádná drsňárna, ale přesto akční film. Jurské filmy mě nikdy příliš neděsily a tak to pro mě bylo příjemné. Můžu říct, že i pro diváky, kteří neviděli předchozí díly je to vhodné, jelikož je zde vše znovuobjasněno.