batmann

Komentáře 6

Od nejnovějších
  1. Dokud nás svatba nerozdělí
    Dokud nás svatba nerozdělí (2017)
    7
    Trochu mi film připomínal film Steve Jobs, ten koncept mi jde proti srsti. Film je ve své podstatě slepen ze situací, kdy se jen hasí problémy, které se plus mínus nabalují, čímž se hlavní aktéři dostávají do paradoxních chvil, které mají vyvolávat smích. Místy se daří více, místy méně. Ale spád to mělo. Je to rozhodně nadprůměrná komedie.
  2. Kingsman: Tajná služba
    Kingsman: Tajná služba (2014)
    9
    Když se zamyslíte, díry najdete. To se musí v hodnocení zohlednit. Ale víte co? Nedělejte to. Zamýšlejte se co nejmíň. Užívejte podívanou, k níž se dá vztáhnout spousta superlativů- povedené obsazení, šlapající muzika, pohledná akce, jedinečné hlášky. To vše zde najdete a to jsem určitě ještě na něco zapomněl. 80 % Oblíbená část- motivace k záchraně světa po švédsku
  3. Kingsman: Zlatý kruh
    Kingsman: Zlatý kruh (2017)
    7
    Jediné velké plus tohoto filmu jsou herci, kteří si svoje role užívají do puntíku. Plus Elton John, který na podobnou zkušenost patrně do smrti nezapomene. Po shlédnutí jsem si říkal, že kdyby se film zkrátil tak o půl hodiny a některé scény by se vypilovaly, mohl to být vzorový nástupce originální jedničky. Třeba Marka Stronga, jak mám rád, tak určité momenty v závěru filmu byly na poblití. Nechci spoilerovat, ale ten jeden konkrétní moment mě doslova nasral a kdybych byl Spáčilová, pravděpodobně v tu chvíli odcházím ze sálu. Já ale Spáčilová nejsem a tak jsem film v poklidu duše dokoukal.
  4. Valerian a město tisíce planet
    Valerian a město tisíce planet (2017)
    6.5
    Není to tak, že by film neměl co ukázat. Ale nedokáže překvapit. Je třeba ocenit, že z toho je konečně zase cítit TEN Besson, který nějakým způsobem posouval hranice evropského filmu. Ale bohužel je tentokrát až příliš amerikazovaný (stačí porovnat zdejší hudební výstup s tím z Pátého elementu). Celek ale nenudí, tempo tomu nechybí, hlášky jsou pravidelně dávkované a vizuál je pětihvězdičovký. Absence prvku překvapení, silného záporáka a zajímavého hlavního hrdiny (Dane DeHaan bohužel profiluje svou postavu jako pouhého namyšleného spratka) to táhne dolů, ale ve výsledku jde o jeden z těch chutnějších blockbusterů, jaké letošní rok zatím nabídl. Velký palec nahoru za Caru Delevigne, která si hodně scén krade pro sebe.
  5. Wind River
    Wind River (2017)
    7.5
    Tenhle film mě jednoduše překvapil. Nejenže je živým odrazem toho, co se bohužel dodnes děje Indiánům, což je velmi smutné a nemělo by se nad tím přimhuřovat oči. Film útočí na všechny smysly, hlavně na vizuální stránku. Vidíme tu nádherné obrazy krajiny, které podtrhuje skvěle zakomponovaná hudba. A to jsem ještě nezmínila herecké výkony, z nichž nejvíce vyčnívá Jeremy Renner se svou rolí stopaře Coryho. Snímek je silný a dojemný a rozhodně stojí za zhlédnutí. Vysoké hodnocení má právem.
  6. Všechno nejhorší
    Všechno nejhorší (2017)
    6.5
    Pohodový šestákový mash-up lepších a dotaženějších filmů, který nahoru táhne rozjívená Landonova režie, dynamický střih a řádně křupavá "biotch" Jessica Rothe, naopak dolů ho sráží druhá polovina, kde scénář už nemůže spoléhat na ukradené nápady a musí celý ten loop nějak vypointovat. Přičemž tomu začnou ujíždět nohy do všech stran. Ale zábava dobrá, silná trojka.