Profilový obrázek

Vendula86

Vendula Figova

Komentáře 27

Od nejnovějších
  1. Vánoční Kameňák
    Vánoční Kameňák (2015)
    7.5
    Vánoční kameňák je komedie, která mě moc nenadchla. Je to asi tím, že čím víc má pokračování, tak už se z toho vytrácí to kouzlo. to že dovezou hromadu sněhu a říkají tomu hora Říp to mi moc vtipné nepřipadá. proto dávám této komedii palec dolů :-( snad někdy tomu přijdu na chuť.
  2. Ženy v běhu
    Ženy v běhu (2019)
    9
    po dlouhé době zase pěkná česká komedie. Když umřel Jindřich tak se manželka rozhodla splnit mu poslední jeho přání zaběhnout maraton. V první řadě se dcerám její nápad nelíbil, ale nakonec se do toho pustily všechny společně. Našly si trenéra, který je na tuto událost připravil. Poslední přání tímto splnily.
  3. Ordinace v růžové zahradě 2
    Ordinace v růžové zahradě 2 (2005)
    7
    tento seriál se mi dřív líbil ale co už tam nejsou původní herci tak to stojí za prd a už neví o čem by točili a dělají tam věci jako je že se dávají dohromady zase Běla Valšíková a docent Eduard Valšík a Vrátila se zpět i Tereza prostě jeto přitažený už za vlasy
  4. Modrý kód
    Modrý kód (2017)
    10
    tento seriál ráda sleduji líbí se mi jak se v rubavě snaží zachraňovat životy a dělají zázraky i když normálně ve skutečnosti by už dávno byli ty lidi mrtvý a hlavně se mi na tom líbí jak nadřízený nepozná že zaměstnanec chodí na sál stále pod vlivem alkoholu
  5. Špunti na vodě
    Špunti na vodě (2017)
    10
    tento český film mě překvapil, čekala jsem, že to bude kravina ale bylo to super. Líbili se mi hlášky jako je třeba " tady někdo chrápe jako můj starej" a tak podobně. nebo další super scéna byla když následují hostinského na kole a skončí v rybníce nešlo se nesmát.
  6. Orel Eddie
    Orel Eddie (2016)
    8
    orel eddie je je vtipný film. Když se orel Eddie rozhodne že bude svoji zemi reprezentovat ve skocích na ližích vydá se do alp. V Alpách se chce učit od těch nejlepších. Začne je napodobovat a po několika bolestivých pádech se rozhodne že bez trenéra to nepůjde.
  7. Dítě Bridget Jonesové
    Dítě Bridget Jonesové (2016)
    9
    tento pokračující díl Bridget Jonesové je docela super. Když Bridget zjistí, že je těhotná tak začne zjištovat kdo je vlastně otec dítěte. ale oba potenciální otcové se snaží pomáhat a před porodem se Bridget rozhoduje oboum chlapům říct pravdu ale má strach.
  8. Pasažéři
    Pasažéři (2016)
    9
    film pasažéři je velmi pěkný. děj se odehrává na vesmírné lodi, která převáží lidi na jinou planetu. Ale během letu se stane, že hibernační kóje některých lidí poškodí a ti se probudí o devadesát let dříve. Takže se rozhodnou po zjištění, že loď je poškozena ji opravit. po opravení je střih a konec je že se zbytek posádky probudí a tím končí film.
  9. Přístav
    Přístav (2015)
    10
    Přístav je úžasný seriál. Líbí se mi tématika,která se odehrává u vody. Mára a Roman si pronajmou Hospodu kde jim uklízí a vaří Milenka Hrdá a její Přítel Radim Pátek tam za ní chodí.Radim kšeftuje s kdečím co mu přijde pod ruku.Ivanka si má brát Míru, ale nakonec k tomu nedojde, jelikož Chozé řekne Ivaně pravdu o Mírovi a ta uteče od obřadu.Pak se dokonce dají dohromady.
  10. Koupili jsme ZOO
    Koupili jsme ZOO (2011)
    9
    neuvěřitelná rodinka koupí zoo a musí během neuvěřitelně krátké doby dát vešcho dohromady i když nemají dostatek peněz, aby mohy otevřít pro lidi. I když inspektor jim to neulehčuje nakonec to zvládnou včas.Když přijde osudový den tak se něco stane a lidé nepřichází, této úžasné partě lidí to nedá a jdou se podívat co se děje a zjistí, že na příjezdové cestě leží spadlý strom.načež následně nestačí ani nachystané vstupenky.
  11. Strašidla
    Strašidla (2016)
    9.5
    Tahle rodinná komedie se Zdenkovi Troškovi opravdu moc povedla. Připomíná mi to film Kačenka a její strašidla. Hugo hejkal a jeho choť Patricie byli hezký pár, který si ale prošel krizí. Víla Jitřenka je nádherná mladá dívka, která okouzlí snad každého kdo tento film uvidí. Děti Eleonor a Ester jsou pěkná kvítka. Tento film vřele doporučuji všem.
  12. Tři bratři
    Tři bratři (2014)
    9.5
    tato výpravná filmová pohádka se zase po dlouhé době povedla. tři bratři se vydají do širého světa a nakonec příběhu se naučí co po nich jejich otec chtěl a dokonce si každý z bratrů dovede domů vysněnou nevěstu.herci dyk, klus a piškula se se svými rolemi dobře popasovali.
  13. Bohové Egypta
    Bohové Egypta (2016)
    9.5
    Tento film je docela pěkný. mají ho dobře provedený po stránce herecké ale připadá mi docela blbé, že je tam dost poznat jak to je vesměs všechno namalované.ale hlavní hrdinové se snažili.hlavní je,že hrdinka se nakonec vrátí mezi živé.film bych ale znova vidět už nepotřebovala.
  14. Decibely lásky
    Decibely lásky (2016)
    9
    tento film mě dost zaujal díky tomu, že mám ráda písničky od Michala Davida.na základě toho , že jitka neměla žádné dětství s otcem , který pikal za chyby svého kamaráda. Ale nakonec si našla cestu k otci po tom co u něho strávila celou noc v nemocnici kam ho dovezla sanitka po rvačce na diskotéce.Betka a Dan tvoří také krýsný a na daný pár který svůj vztah zpečetí nazávěr v tančírně.byl to opravdo pěkný film.
  15. Podfukáři 2
    Podfukáři 2 (2016)
    8
    je to dobré pokračování prvního dílu. když syn stojí s otcem u vody do které má být otec vhozen uzavřený v sejfu tak mi bylo docela líto syna když otec se neobjevil.na konci když byl syn sám vhozen do vody tak si uvědomil co mu otec říkal a to mu zachránilo život.
  16. Kosmo
    Kosmo (2016)
    9
    tato satirická komedie je docela dobrá.jsou v ní semtam super hlášky. jediný co by mě zajímalo kde se poděla herečka Jana Plodková když ji do kosmu nahradila ta miss. a zvolit kapitánku letu nějakou slepici už bylo dost trapné. ale jinak aspoň víme jak to asi chodí u nás ve státě
  17. Řachanda
    Řachanda (2016)
    9.5
    tato pohádka je velice pěkná. ze všeho nejlepší je paní lesa a podivné bytosti z černého lesa.Princezna se alespoň naučila být milá a laskavá.přestala být rozmazlená.Myslím si, že touhle pohádkou se přitáhne více dětí než Pán prstenů nebo Harry Potter. takže za mě dobrý
  18. Andílek na nervy
    Andílek na nervy (2015)
    10
    tento film je opravdu super. čtrnáctiletá holka zvyklá na luxus si najednou musí zvyknout na otce, kterého nikdy neviděla a hlavně na nové a chudé prostředí.
  19. Bota jménem Melichar
    Bota jménem Melichar (1983)
    9.5
    tato komedie je opravdu moc pěkná.dá se na ni koukat vícekrát a nikdy se neomrzí. Jolanky mi je pokaždé když to vidím líto. Boty se nakonec najdou a vše bude opět ok. Malý honzík je parádní uličník a nakonec si nechá i vysvětlit, že se zpátky do školky propadnout nedá. prostě super