Profilový obrázek

Trickyvoo

Irena Havlovicová

Komentáře 6

Od nejnovějších
  1. Penzion osamělých srdcí
    Penzion osamělých srdcí (2019)
    6
    Film jsem si pustila k vánočnímu pečení. Není to nic světoborného, klasická klišé, které mě osobně až tak nevadí, i když je děj průhledný a vím, kam to spěje, dokáži si film užít. Horší je, když mi není sympatická hlavní hrdinka. Nějak mi neseděla, moc afektovaná, dost často jsem nechápala, o co jí jde a hlavně proč by se do ní ten dotyčný měl zamilovat. Chyběla jí roztomilost a lehkost, díky níž jí odpustím, že se chová jako magor a přeju jí to štěstí a lásku. Moc mě tedy film nenadchnul, ale k tomu pečení to zlé nebylo.
  2. Anděl Páně 2
    Anděl Páně 2 (2016)
    10
    Já osobně nemám, co bych pohádce vytkla. Dvořák je dokonalý čert, poťouchlý našeptávač. Trojan jako anděl. Upřimně, kdo si takhkle kdy představoval anděla? Ubrblaného, postaršího ouředníčka? Já teda ne a proto mě to baví.
  3. Tajemství staré bambitky 2
    Tajemství staré bambitky 2 (2022)
    6
    Kdyby se tu více hrálo než zpívalo, bylo by to podle mě lepší. Až na jednu písničku, to jest trhovec prodává s písní na rtech hrnky, mě žádná nebavila. Přišly mi nudné a do děje se nehodily. Něco jak indický bollywood, kde nikdy podle nich není špatná chvíle na písničku. Vetchý a jeho Karaba je super, má charisma, smolná královna sympatická. Jen některé vtipy na mě byly nějak příliš sofistikové, jako například kudla z pudla...nepochopila jsem, proč to Karaba říká. Škoda, myslím, že nápady dobré, ale píseň a vtip za každou cenu to prostě kazí.
  4. Anne s E na konci
    Anne s E na konci (2017)
    9
    Seriál jsem "vdechla" za několik večerů a moc se mi líbil. Hlavní hrdinka je užvaněná, "otravná" až jí nejde nemít rád. Takže jsem na Anne nejdřív koukala s nedůvěrou jako Matthew a Marilla, ale získala si mě stejně jako je.
  5. Pýcha a přemlouvání
    Pýcha a přemlouvání (2022)
    7
    Dakotu zrovna moc nemusím, tak jsem potřebovala trochu přemlouvání, abych se na to podívala a jelikož jsem postrádala nějakou porci kostýmní romantiky, nakonec jsem se přemluvila a ono se mi to docela líbilo. Dakota byla v téhle roli i docela sympatická, Cosmo Jarvis charizmatický, takže člověk jim nakonec fandil. Pro otrodoxní fanoušky Jane Austenové by to asi nebylo, ale jinak se jednalo o celkem příjemný snímek.
  6. Když draka bolí hlava
    Když draka bolí hlava (2018)
    1
    Včera jsem to pustila dítěti. Říkala jsem si, něco s drakem, to bude dobrý. Nebylo. Už když jsem slyšela mluvit Gotta jakýmsi jazykem, který připomínal slovenštinu, začala jsem se kroutit. Film mě nebavil a přišlo mi, že nedával moc smysl. Zvláštní bylo i to, jak některé nudné scény byly podbavereny rytmickou hudbou, to asi mělo dodat scéně na akčnosti? Celé to na mě působilo amatérským dojmem a to se nepovažuji za náročného diváka. Jediné plus byla přistávací plocha pro draka, ta mě aspoň pobavila.