jaroslav-hejkrlik

Jaroslav Hejkrlík

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Psí ostrov
    Psí ostrov (2018)
    10
    Když jsem doma ležel s covidem a neměl co dělat, tak jsem si pustil na TV Prima film Psí ostrov. Tak nějak jsem si říkal, to bude kravina na entou, protože nemám rád hrané filmy s lidmi kde mluví zvířata jak už jsou jakéhokoli druhu. Ale zmýlil jsem se, tento animovaný film jsem si během týdne pustil snad 10x. Film začíná v Megasaki, kde zrovna řádí psí nemoci které nechal úmyslně rozšířit starosta města. Všechny psi nechal starosta odvést na odpadkový ostrov aby se jich zbavil. To se samozřejmě nelíbí jeho svěřenci Atariho který se rozhodne najít svého psa Spotseho. Na ostrově potká Atari mnoho psích přátel se kterými se velmi dobře spřátelí. Film provází výborná hudba, animace. Tato pohádka není moc vhodná pro děti, ale pro dospělé výborný film. Dávám 100%
  2. Maxinožka 2
    Maxinožka 2 (2020)
    10
    Maxinožka dvě, člověk by řekl, že to bude nastavovaná kaše. Ale není, Maxinožka starší využije své popularity a vydá se zachraňovat krásnou přírodu na Aljašce před společností která zde chce těžit nepříliš čisto těžbou ropu. Ale bohužel když se něco má pokazit, tak se to pokazí, tak nastupuje Maxinožka junior do akce. Filmu bych dal 101 %, ale nejde to, proto jako u jedničky dávám 100%.
  3. Maxinožka
    Maxinožka (2017)
    10
    Jsem malinko starší, ale ne zas tak dost, ale i když je to film pro dětí, přesto si dovolím napsat, že je film dobrý i pro dospělého člověka.