balder-dan

Balder Dan

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Mizerové navždy
    Mizerové navždy (2020)
    8
    Nevěřil jsem, že by to mohlo být vážně dobré. Ani jsem v to popravdě nedoufal. Takže jsem si to nakonec v kině zatraceně užil. Třetí Mizerové jsou vynikající akční komedie, která nejen že se vyrovná předchozím dílům, ale v mnohém je i předčí. Pravda, Adil El Arbi a Bilall Fallah nejsou v akčních scénách tak nápadití, agresivní a divocí jako býval Michael Bay.
  2. Zelená kniha
    Zelená kniha (2018)
    8
    Zelená kniha je prostě fantastickej film. Poctivý příběh, který tě chytí za srdce, baví a ještě skrývá kus poselství.Ano, filmu lze vyčítat prvoplánovost, ale prostě dohromady, všechny ty kýčovitě na sebe vrstvené scény fungují a tvoří pospolitý, kompaktní celek. Hlavní herecké duo má chemii.
  3. Počátek
    Počátek (2010)
    9
    Inception je neuvěřitelně precizní dílo. Nolan už pár let nemusí nikomu vůbec nic dokazovat. Tohle je extratřída. Spletitý děj je díky jeho mistrovství krásně pochopitelný, alespoň na té nejzákladnější úrovni. Já po tom filmu půl noci nespal a tápal nad několika nesrovnalostmi. Některé filmy řešení nemají a smysl dávat nebudou, ať se divák snaží jakkoli, u Inception ale platí pravý opak.