pepous

Josef Votruba
40

fanoušek filmu

Česká republika



    Parazit
    Parazit (2019)
    6
    Jeden s nejlepších filmu který jsem kdy viděl. Promyšlený, propracovány a skvělý. Bavil jsem se smál i brečel. Takhle by měl vypadat film doporučuji všem kdo nevite zda jit tenhle film za to stojí . Jinak nejvíc mě zaujala role pomocnice v domě ta byla skvělá a vtip filmu.
    Babovřesky
    Babovřesky (2013)
    5
    Příjemná komedie, která neurazí ani nenadchne. Mám raději jiný styl komedií, ale tato mi vubec nevadí a člověk se alespon zasměje. Skvělé obsazení Synková, Bílá, Langmajer.....Měl jsem možná chvílemi problém v tom nevidět další českou komedii, která se snaží diváka nadchnout "blbostí", ale to už tak asi v těchto komediích je no. Sympatická Lucie Vondráčková pobaví a zaujme.
    Kameňák 2
    Kameňák 2 (2004)
    5
    Příjemná komedie, která pobaví. Mám raději jiný styl komedií, ale tato mi vubec nevadí a člověk se alespon zasměje. Skvělé obsazení Paulová, Vydra atd.....Líbilo se mi to a myslím si, že tato komedie je jedna z těch lepších od Zdenka Trošky. Vtipy, anekdoty vše zapadá do sebe.
    Evita
    Evita (1996)
    9
    Skvělá a úžasná Madonna, fantastický Antonio Banderas. Muzikál, který miluju a do toho zpěvačka, terou mám nejradši a výsledek? Perfektní film, skvělý muzikál a příběh jedné z prvních dam Argentiny. Zpěv Madonny je skvělý a její cítění a emoce v tomto příběhu best.
    S Madonnou v posteli
    S Madonnou v posteli (1991)
    10
    Hvězda, ikona a jedna z největších legend minulosti i současnosti. Obdivuju jí a mám jí vazne moc rád. Madonna má užasné písně a v tomto filmu je spousta ukazek z jejiho tour blond ambition a proto doporučuji všem tento ikonický náhled do soukromí Madonny vidět.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci