Profilový obrázek

carl

Karel Alloh

Komentáře 6

Od nejnovějších
  1. Vy nám taky, šéfe!
    Vy nám taky, šéfe! (2008)
    0.5
    Nuda a o ničem..nechápu proč má někdo potřebu točit takové "komedie"..nejsem priznivec těchto komedií ale toto bylo o ničem. V hlavních rolích Vydra, který nijak nezaujal a to ho máme rádá. Je to jedno prostředí firmy. Udivilo mě obsazení I. Janžurové, kterou bych v takovém filmu nečekal. Film mě nepobavil a ani mi nepřišlo, že by pro někoho měl přínos.
  2. Kameňák 4
    Kameňák 4 (2013)
    0.5
    Nuda a o ničem..nechápu proč má někdo potřebu točit takové braky..nejsem priznivec kamenaku ale ty první tři aspon byli o něčem tohle je takové plácání z vody a kde nic tu nic nevim za mě prostě ne raději se podívat na nějakou kvalitní komedii. Tohle tahá diváky jen na své "dobré" jméno. Je to pořád totéž bz nápadu bez cíle. Stačilo jednou!
  3. Vánoční Kameňák
    Vánoční Kameňák (2015)
    1
    Tato komedie vůbec neměla spatřit světlo světa. Opět kamenák opět o ničem opět bez nápadu. Bez Trošky už kamenak neni co býval a jediné co se jim daří dělat je, že ho ničej...respektive jeho dobré jméno a kazí lidem radost z toho, že měli kamenak rádi. Vyjádřil bych se i víc, ale myslím, že k tomuto to ani nemá moc cenu. Opět Vydra, Morávková...stále dokola stále totéž...opakující se různé vtipy, které jsme slyšeli 100x a mají pocit, že se kino udusí smíchy! Za mě ne!
  4. Tom a Jerry
    Tom a Jerry (1992)
    9
    Nejlepší, nejúžasnější, nejkouzelnější.....miluju tuto kreslenou pohádku, která patří k těm největším animovaným klasikám na světě. Mimo děti pobaví u dospělé a postavy Toma a Jerryho jsou moc roztomilé. Tato pohádka je asi uplně nejvíc z mého děství.
  5. Ženy v běhu
    Ženy v běhu (2019)
    3
    Další česká komedie, která předem počítá s tím, že bude naplňovat kina na český humor. Mrtvola s kterou chce Zlata Adamovská běhat po parku apod. Film stojí na klasickém českém humoru posledních let a doufá, že se lidi pobaví, No pobaví se................
  6. Addamsova rodina
    Addamsova rodina (1991)
    6.5
    Skvělý a vtipný film, který patří už ke klasice. Baví mě postavy filmu a také příběh, který se odehrává hlavně v ikonickém domě rodiny Addamsovic:) Moje nejoblíběnější postava je Morticia Addamsová a také strýček Addams a určitě i děcka a babička, zbytek postav není tak výrazných.