Profilový obrázek

what is in the box

Martin

Komentáře 12

Od nejnovějších
  1. Panna nebo orel
    Panna nebo orel (2010)
    0
    Doslova jsem vydržel 10 minut filmu jenom kvůli E. Stone. Nechápu jak člověk bez mentálního postižení může dokoukat Easy A.
  2. Spectre
    Spectre (2015)
    8
    Bondovka, 24. v pořadí nám přinesla rozporuplné reakce, recenze. Skyfall opravdu nadnesl obrovskou výzvu pro následující díly. Plusy jsou hudba, Daniel Craig, Bond Girls.
  3. Joker
    Joker (2019)
    9
    Bezpochyby film, který jsem vyhlížel jakožto fanoušek války mezi Batmanem a Joker. Herec Joquin Phoenix přímo vybízel k neskutečně emotivnímu filmu a k srdceryvnému výkonu. Film jistojistě stojí na jeho postavě. Přeci si nemůžu pomoct a čekal jsem něco jiného. Čekal jsem jistý fanatismus Jokera.
  4. Avatar
    Avatar (2009)
    10
    Zde započala nová éra. James Cameron překonal sám sebe a vytvořil rozdílový film, který svrhl až film dekády Endgame. A to na dvakrát, když prodal i svoje DLC, že. Jiná planeta, technické vymoženosti, spojení a nakonec střet techniky s divokou přírodou jsou důvody mého hodnocení 100%
  5. Pán prstenů: Návrat krále
    Pán prstenů: Návrat krále (2003)
    10
    Závěrečný díl trilogie Pána prstenů je skvělým a důstojným zakončením nejlepší trilogie všech dob. Skvěle napsané charaktery, které evolvují (případ Sama a Froda pro příklad). By the wayy SAM is true hero. Znělka z Rohanu vryla do srdcí skřetů a Sarumana strach. DEATH!
  6. Pán prstenů: Společenstvo prstenu
    Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001)
    10
    The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Zde započala legendární trilogie. V Hobitíně, v útulné hobití noře Pytlíků, kteří tam byli od jakživa. Gandalf šedý, mocný čaroděj s mocnými fireworks si získal srdce každého z nás. Samvěd Křepelka- přítel a zahradník, kterýho si každý zaslouží.
  7. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Forrest Gump je veledílo, které ve 142 minutách pokryje tolik kauz, prezidentů,událostí, příběhů a to vše se děje jen tak mimochodem, v pozadí. Příběh očima méně inteligentního Forresta, který dělá to co je správné a nevidí žádnou zradu za tím je skvělý nápadem. Další excelentní role pro Toma Hanksa
  8. Circle: Uzavřený kruh
    Circle: Uzavřený kruh (2017)
    8.5
    Velmi solidní drama a s prvky sci-fi, které není zase tak daleko. Emma Watson, Tom Hanks, Karen Gillian opět odvádí neskutečnou práci,která sonduje a kouše a kouše do lidského svědomí. Celou dobu film graduje, zvrat byl taktéž skvělý, ale film skončil přilš brzo. zasloužil by si jistě další minimálně půlhodinu.
  9. Vykoupení z věznice Shawshank
    Vykoupení z věznice Shawshank (1994)
    10
    Můj nejoblíbenější film všech dob, postupně gradující příběh, scéna s Brooksem mi zůstane v paměti celý život, taktéž s gramofonem, kde zpívaly Taliánky "nevím o čem a ani to nechci vědět". Tim Robbins a Morgan Freeman opět odvádí neskutečnou práci. KEEP BUSY DYING OR KEEP LIVING.
  10. Zelená kniha
    Zelená kniha (2018)
    9.5
    Na film Zelená kniha jsem se opravdu těšil. Road movie se skvěle napsaným charakterem Mortensen ( který prakticky film táhne sám). Talián, chlap jak řemen, srdce na správném místě, který se nechce smířit s nespravedlností tam venku. Obrovská spokojenost.