jakub-zmeskal

Jakub Zmeškal
27

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Nejlepší z Brooklynu
    Nejlepší z Brooklynu (2009)
    6
    Vcelku nekompromisní temná kriminálka z prostředí brooklynské policie ve stylu řekněme Training Day. Koukáme na příběh tří policajtů, který se ale nakonec, jak bych čekal (a asi nejen já), zase tak moc nepropojí. Protože na žádnýho z nich nezbejvá moc času, jsou jednotlivý příběhy trochu povrchni a na konci mi bylo vcelku jedno, jak kdo dopadne. Potěšili hlavně Wesley Snipes a Richard Gere.
    Roman Polanski: Pravdivý příběh
    Roman Polanski: Pravdivý příběh (2008)
    8
    Solidně vystavěný dokument, který se soustředí na soudní proces s Polanskim. Můžeme se i o něm myslet různé věci, ale faktem je, že soud byl vyloženě fraška. Škoda, že dokument počítá s alespoň základním povědomím o Polanském, takže se nedočkáme skoro žádného data, vražda jeho ženy je zmíněna skoro jako mimochodem, o jeho filmech jen zběžně a podobně. Na druhou stranu se mu nedá upřít atmosféra, ale názor na jeho dost rozporuplnou osobu vytvořený jenom z tohoto filmu by byl asi hodně zavádějící.
    Kam orli nelétají
    Kam orli nelétají (1968)
    8
    Zbesilou akci mixnutou Herculem Poirotem jsem rozhodne necekal :)) Aspon je mi uz konecne jasny, kde se berou ty parodie na agenty zrazene jinymi agenty, ktere zradi dvojiti agenti treti strany. Ze jsem to pochopil povazuju za holy zazrak a svuj osobni uspech. K tomu pridame na tu dobu neuveritelny trikovy zabery, Richarda Burtona s klasickym pokerfacem, Eastwooda kosiciho Nemce po desitkach (Komando hadr), jednu pro me uz ted nezapomenutelnou scenu z jidelny a je vymalovano.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci