mirek-siml

Mirek Siml

Komentáře 10

Od nejnovějších
  1. Joker
    Joker (2019)
    0.5
    Asi nebudu jako ostatní tady a dávat tomuhle filmu nějakých 90% a víš. Tento film si nezaslouží ani tak 10% a na tož Oskara !! Nevím jestli všem přeskočilo nebo co se stalo ale na tuhle sračku se nedá ani dívat... Šel jsem do kina s velkým očekáváním a už na začátku filmu sem se nudil a ta nuda pokračovala ještě celý film. Celou dobu koukáte jenom na debila co kouří a směje se jako kokot! Omlouvám se za ty výrazy ale tohle opravdu nejde jinak nazvat než totální sračkou roku 2019!!! Oskara si zaslouží mnohem lepší filmy než tohle!!!! Nejhorší film co sem kdy viděl. 2 hodiny úplně k hovnu !! Za mě NEJVETŠÍ ODPAD VŠECH DOB!!
    • herci
    • herecký výkon
    • velké špatné
  2. Chůva na zabití
    Chůva na zabití (2017)
    8.5
    Tento film je dokonalá hororová zábava jak má být. Film mě velmi překvapil dobrými scénami a dobrým námětem. Tady se hold pozná, kód umí točit filmy. Popravdě sem do filmu nešel s velkým očekáváním a bál jsem se, že to bude jenom další odpad. Ale film mě velmi příjemně překvapil a pobavil. Což se mi stává málo. Film je dokonalý po všech stránkách, jak po kameře, scénář, nápad, herci, a hlavně vynikající herecké výkony, které jsou zde opravdu velmi dobré. Moc doporučuji!!!!
  3. Osvícení
    Osvícení (1980)
    8
    Na to že takovéhle staré filmy moc nemusím a připadají mi trapné, tento film mě velmi zaujal a za mě je velmi dobrý.
  4. Nenávist
    Nenávist (2020)
    6.5
    Od filmu Nenávist sem očekával hodně a šel sem do kina velmi natěšený. Odcházel sem však velmi zklamaný a zmatený jelikož film nedával moc velký smysl. Celkově podle traileru sem se velmi těšil. A zde se může potvrdit tvrzení "Čím lepší trailer, tím horší film". Tento film byl opravdu špatný až na pár dobrých scén které trvali tak 2 vteřiny a už byly zahrnuté v traileru. Za mě velmi špatný začátek hororového žánru roku 2020.
  5. Slunovrat
    Slunovrat (2019)
    10
    Tento film se má tvářit jako horor. Horor to však ani tak není, je to spíše psycho. Což mi vůbec nevadí a tento film je vynikající po všech stránkách. Pro takového klasického pozorovatele hororu s očekáváním spousty lekaček a děsivých scén tu asi není místo, protože spousta lidí tento film podle mě neocení a budou říkat že to není dobrý film. Pro diváka který se na horory kouká pravidelně a nevadí mu nějaké pomalejší tempa a ani moc lekaček či bůhvíjakých scén, bude tento snímek velmi povedený. Tento snímek podle mě je velmi povedený a dobře natočený! Jeden z nejlepších filmů roku 2019.