ondrej-sladky

Ondřej Sladký
258

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Nikdys nebyl
    Nikdys nebyl (2017)
    8
    Joaquin Phoenix je určitě jedním z těch nejlepších herců naší generace a filmy jako You Were Never Really Here, The Master, Joker a sposta dalších to jen dokazují. Phohenix tedy znova předvedl úžasný herecký výkon. U tohoto filmu je hodně vidět inspirace Scorseseho Taxi Driver, ale celé je to takové více zamotané a více umělečtěji pojaté. Celý film je velmi dobře natočen, doprovází ho výborný soundtrack a opravdu si nemůžete být jisti, co se stane v další minutě. Opravdu zajomavý a častmi dost brutální film, za mě určitě mohu doporučit.
    1917
    1917 (2019)
    10
    Do kina jsem šel s velkými očekáváními a vlastně všechna se vyplnila. Kamera tohohle filmu je naprosto úžasná. Je to celé vlastně natočené na jeden dlouhý záběr s minimem střihů. Všechny scenérie zde vypadají nádherně (zákopy, hořící město atd.). Celý film jsem byl jak přikovaný k sedadlu a jen čekal, co se bude dít dál. Je tu opravdu několik skvělých scén při kterých se prostě nebudete moct odpoutat od plátna. Celé to doprovází úžasný soundtrack od Thomase Newmana. Herecké výkony George MacKaye, Dean - Charlese Chapmana, Marka Stronga, Colina Firtha a spousty dalších jsou zde výborné. Za mě úžasný snímek nabitý emocemi, skvělou kamerou, akcí, kterou si nemůžete nechat ujít na velkém plátně.
    Dolittle
    Dolittle (2020)
    7
    Předtím, než jsem na tenhle film zašel do kina, se ke mě bohužel dostalo hodně zpráv o tom, že je Dolittle žhavý adept na nejhorší film roku a spoustu dalších pomluv. Takže jsem na film šel s nízkým očekáváním. Je pravda, že děj filmu skáče od jednoho místa k druhému úplně bez varování, CGI taky není úplně všude nejlepší a hvězdné obsazení je z větší části jenom v hlasech zvířat. Příběhově je taky takové neslané nemastné a u vtipů jsem se zasmál asi dvakrát. Tohle všechno se snaží zachránit Robert Downey Jr. a Antonio Banderas. Když se vezme v potaz, že se hodně krát přepisovat scénář a film měl celkově hodně problémů, tak si myslím, že docela dobrá pohádka. Pro mě tedy zážitkové lepší než Zloba 2 ale kvalitou úplně stejné. Takže do kina na to úplně zajít nemusíte.
    Mizerové 2
    Mizerové 2 (2003)
    8.5
    Will Smith i Martin Lawrence jsou stále ve formě a vydávají se znovu bojovat proti pašerákům drog a znovu je to naprostá bomba. Jak je u druhých dílů zvykem je tu více akce, více výbuchů, více humoru a prostě více všeho. Film jsem si zase strašně užil a nechápu jak dlouho mě tyhle filmy mohly míjet. Velká sranda, která vás prostě bude bavit, určitě doporučuji.
    Mizerové
    Mizerové (1995)
    8.5
    Velice povedený akčňák z Dílny Michaela Baye. Will Smith a Martin Lawrence jsou v hlavních rolích naprosto úžasní a vykreslují přátelství mezi hlavními charaktery naprosto skvěle. Je to film Michaela Baye takže tu nechybí žádné výbuchy, akční přestřelky a velká dávka humoru. Film mě hodně bavil, všechny akční scény jsem si hodně užil a určitě tedy doporučuji.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+1

    Oblíbení tvůrci