Farin

56

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Jihočeský, Jindřichův Hradec, Česká republika



    Doktor Martin
    Doktor Martin (2015)
    0
    Donutil zase jednou hraje... Donutila. To ale není hlavní problém. Pokus "transplantovat" původní příběh do reálií Beskyd skončil. Jak? Operace se nezdařila. Prosím tímto diváky, aby smekli a uctili jeho památku. Nejlépe tím, že se podívají na původní seriál, Doc Martin. Jediný důvod který mne napadá pro to, proč by to kdo sledoval, je že chtěl vidět na co jdou koncesionářské poplatky. A že jich má ČT dost, to dokazuje ještě trapnější pokračování, tedy Strážmistr Topinka.
    Malá velká veverka
    Malá velká veverka (2004)
    9
    Martin Clunes je člověk, kterému tu roli tak nějak věřím :-) A díky dost dobrým scénáristům je to "o něčem" takže asi nikdy nepochopím koho napadlo udělat to s Donutilem. A už vůbec nevím jak by se na ČS verzi mohl někdo, kdo viděl originál, vůbec dívat. Alespoň mě stačilo vidět "upoutávky", které mne dostatečně odradily...
    Pacovo mužstvo
    Pacovo mužstvo (2005)
    8.5
    Mezi komediálními seriály o policajtech jeden z mála dobrých. A v porovnání s ČS tvorbou by se dalo říct až výborných. Ale to platí při srovnání většiny domácí tvorby s tou zahraniční. Myslím si že ke škodě seriálu se to v dalších sériích začalo vyvíjet víc akčním směrem.
    Pod kupolí
    Pod kupolí (2013)
    1
    Napřed jsem viděl kus seriálu... a potom zkusil knížku. Přišla mi snad ještě horší. Takže neskouknuto, nedočteno... Možná někdy jindy.
    Příběh služebnice
    Příběh služebnice (2017)
    0
    Chtěl jsem tomu dát šanci, ale po prvním dílu jsem zjistil, že tohle jde zcela mimo mne. Asi stejně jako tře ba Sex ve městě. Ne že bych to srovnával, spíš pocit byl podobný. Něco jako proboha proč... :-) Možná kvůli moc jasnému dělení na ty zlé a hodné? Nebo jen nemusím vidět všechno.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3

    Oblíbení tvůrci