Profilový obrázek

Matyna

47

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Plzeňský, Plzeň-jih, Česká republika



    Beverly Hills 90210
    Beverly Hills 90210 (2019)
    0.5
    Využijte volný čas na cokoliv jiného. Z roztomilé blondýnky Kelly Taylor je reklama na plastickou chirurgii, vypadá jako z plastu. Donna Martin na tom je podobně, i když ta vypadala uměle už před třiceti lety.Normální vzhled si zachovala Andrea Zuckerman. Z chlapců vyhrál Dylan McKay, který nedávno zemřel a tohoto špatného cirkusu se neúčastní. David Silver a Steve Sanders vypadají dobře, ale hrají stejně mizerně jako v první sérii. Brandon Walsh a jeho sestra Brenda Walsh jsou v podstatě taky docela zachovalí. Nějak jsem ale vůbec nepochopila proč se pustili do pokračování a pokud hlavní představitelé čekají, že budou zase tak slavní, jako v době svého mládí, tak zapláčou. První díl nové série jsem dokoukala jen proto, že jsem doufala ( bohužel marně), že se stane něco, co pobaví, překvapí, nadchne a pozve ke sledování dalších dílů. A ono nic. Nuda a úžas, že se našel někdo, kdo dobrovolně utopil peníze v takovém počinu....
    Stranger Things
    Stranger Things (2016)
    9
    A máme tu třetí sérii! Seriál určitě nadchne všechny, kdo mají rádi tajemno. Místy je sice hodně ponurý, ale i když nejsem zrovna milovník hororů a seriálu, kde je velká část herců v dětském věku, tak tady člověk spadne do děje a nejde se odtrhnout. Winona Ryder v roli trochu potrhlé matky předvedla, že už odrostla z naivních a romantických rolí a tato hororová ponurá sága ji vyloženě sedla. Nechybí tu ani všudepřítomný sliz, jak se na správný horor s monstry sluší !!
    Kontakt
    Kontakt (1997)
    10
    Když nevíte co s večerem, tento film je to pravé. Po sérii Vetřelců je to konečně další film, který nestárne a neurazí. Námět, že cestování vesmírem nemusí být nutně daný vesmírnou raketou a dlouhou cestou, je víc než zajímavý. Nejsou k tomu ani nutně zapotřebí super odborníci. Když se zkoumala naše planeta, byla to hlavně věc vědců a dobrodruhů. Hlavní hrdinka je vlastně obojí. Jodie Foster si umí vybrat filmy a je to sázka na jistotu, že film stojí za to. Nebylo potřeba ani nijak složitých efektů a triků a přesto je to skvělé pokoukání.
    • výborné herecké obsazení
    • skvělý námět a scénář
    • výborné zpracování
    • tady není
    Muži v černém: Globální hrozba
    Muži v černém: Globální hrozba (2019)
    4.5
    Stejně jako druhé a třetí pokračovaní je to trochu zklamání.
    • dobrá hudba, která filmu hodně pomohla
    • výborné spec. efekty
    • dokonalí mimozemšťani
    • slabší herecké obsazení
    • trochu nudný a předvídatelný scénář
    • vlažný vzájemný vztah dvou hlavních postav
    Den, kdy se zastavila Země
    Den, kdy se zastavila Země (2008)
    6.5
    Film stojí jen na výkonu Keana Reevese. Nápad je vcelku dobrý a vede k zamyšlení, ale určitě to šlo natočit lépe. Mladý Smith bohužel není talentovaný jako jeho otec a nemá žádný výraz. Je jenom mdlý. Rozhodně to není film, ke kterému bych se za 20 let s nostalgií vracela.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci