Profilový obrázek

FlyHigh

26

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Správná posádka
    Správná posádka (1983)
    10
    Hlavní linií celého filmu je americký projekt dobytí vesmíru a Měsíce, ale já si nemůžu pomoct ten film je hlavně o Člověku, který stál v pozadí. O jeho cestě chlapa a Muže životem při práci, kterou miloval a žil jak nejlíp uměl. Se svou odvahou, hrdinstvím, přímostí a neskutečným talentem byl Chuck Yeager tím největším borcem! Po tomhle filmu na sebe upoutal mou pozornost a ten chlap je prostě eso!!!
    První člověk
    První člověk (2018)
    9
    Neil Armstrong je velká záhada. Co všechno se muselo odehrávat za vší soustředěností a koncentrací při lítání na X-15 a prvních kosmických mašinách. Ráno šel do "práce", obletěl kus světa na hranici stratosféry...přežil....a vrátil se dolů k manželce a dětem. V tomhle filmu se podařilo propojit oba světy techniky a citů dohromady. Jedna věc mi ale trochu kazila prožitek. Když ještě Neil žil a lítal ve vesmírném programu, lítal na v té době nejlepších strojích jaké lidstvo umělo vytvořit. Tak proč jsou vykresleny jako plechovky skřípajícího šrotu se špinavou patinou.
    Interstellar
    Interstellar (2014)
    9.5
    Z rodinné farmy do vesmíru a ještě dál. S hloubkou,myšlenkou, neskutečnou podívanou a emocemi hranými na hranici akorátnosti tak aby to všechno zapadlo do strhujícího prožitku, který doznívá ještě dlouho potom co jste zpátky v reálném životě na naší krásné planetě.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci