jaizzie

Albert Kováč

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Fotr je lotr
    Fotr je lotr (2000)
    8.5
    Gaylord Jebal má jednoznačně smůlu, že se musel zamilovat zrovna do dcery agenta CIA, který zdaleka není tak na odpočinku, jak by si jeho rodina představovala. Role jak vyšitá pro Bena Stillera, jenže budoucí tchán v podání Roberta De Nira ho přehrává na všech frontách a je ve všech ohledech hlavní postavou filmu. Teda kromě něj taky ještě jeho kocour:-)
  2. Vykoupení z věznice Shawshank
    Vykoupení z věznice Shawshank (1994)
    8.5
    Stephena Kinga moc rád nemám, ale z jeho malé povídky se stal film méně známého režiséra Franka Darabonta, který z povídky udělal mistrovské dílo. Jsem i ráda, že se hlavní role neujmul Hanks. Film by byl asi stejně dobrý, ale šanci dostal Tim Robbins, který exceloval a Freeman, kterému tím v podstatě začala kariéra jednoho z nejlepších herců světa. Film je úžasně doplněn hudebním podtextem Thomase Newmana, jehož hudna není tempová ani rázná, ale malebná, pohodová a smutná a to také z filmu udělalo něco vyjímečného.Paráááda !!!
  3. John Wick 3
    John Wick 3 (2019)
    9.5
    Vzhledem k úvodu, který očividně navazoval na dvojku, jsem byla marná hned zkraje. Nápad s velkým tajným mafiánským spolkem je docela fajn. Keanu je krasavec, i když trochu v letech a při těle :-), kamenný výraz umí i s buclatými tvářemi, jeho sekundanti jsou fajn, Anjelica Houston jako mafiánská šéfka je rozkošně drsná a Halle Berry prostě sexy. A přes všechny mínusy (už mi vadí ta brutalita, která tady už není ani nadsázková ani vtipná a Keanu dvacetkrát znovuvzkříšenej je poněkud stupidní), je film zajímavý a obsahuje řadu velice vtipných hlášek a scének.