Profilový obrázek

DoomSlayer

Komentáře 16

Od nejnovějších
  1. Hostel
    Hostel (2005)
    3
    Neustále jsem všude četl o tom, jak je to strašně brutální film a bla bla bla. Ale... není. Myšlenka jako taková má rozhodně potenciál, ale provedení jí strašně podraží nohy. Možná to je tím přepáleným hypem, který kolem toho koloval, ale já byl fakt zklamaný.
  2. Aurore
    Aurore (2005)
    10
    Asi nejsilnější film, co jsem doteď viděl. Fakt hnus, co jsou lidi schopni dělat.. *Natočeno podle skutečných událostí
  3. Murder-Set-Pieces
    Murder-Set-Pieces (2004)
    6
    Konečně film, o kterém se dá opravdu říct, že není pro slabší povahy. (Ne jak blbosti pro děti typu Hostel apd.) Hodně krvavý, ultra násilný (násilí samozřejmě výhradně na ženách) atd. Film určený pro okrajové publikum. Tak a další zastávka - Srbski film.
  4. Ghostland
    Ghostland (2018)
    10
    Do tohodle filmu jsem šel se značnou skepsí kvůli názvu, ale pozor! Tohle chválabohu není duchařina. Nic nebudu spoilerovat, jenom doporučuju si o tom filmu nic předem nečíst a nedívat se ani na trailer.
  5. Pátek třináctého 9
    Pátek třináctého 9 (1993)
    0
    Zakončení, jaké si tahle skvělá série opravdu nezasloužila.. Jason je to se vším všudy pár minut, najednou má sourozence a k té kouzelné dýce, která ho jako jediná může zabít se radši ani vyjadřovat nebudu.. Obrovský fail.
  6. Godzilla
    Godzilla (1998)
    0
    Bohužel, ale "Godzille", která nemá s tou, kterou vykrádá absolutně nic spolecné nemůžu dát nic jiného než 0%... (Případné disliky chápu). Smutná ukázka americké neschopnosti..