Malfilipp

158

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    1917
    1917 (2019)
    9
    Výborný válečný film, který si nehraje na žádné hvězdy (myslím tím obsazení, sice se tam objevují takoví borci jako Firth nebo Cumberbatch, ale jen ve vedlejších rolích), a naopak poukazuje na "nenápadné hrdinství" dvou obyčejných vojáků, což jenom prospívá snímku. Kamera a hudba perfektní, ale nejvíce bych chtěl vyzdvihnout zachycení atmosféry, psychologie a pocitů vojáků. Díky tomuto vás tento napínavý snímek zachytí a nepustí. Rozhodně doporučuji!
    Na nože
    Na nože (2019)
    9.5
    Bravurní detektivka, v průběhu které soucítíte s některými postavami, a některé naopak nemáte rádi. Hodně napínavý děj, ve kterém v podstatě do konce nedokážete říct co se přesně stálo. V rozumné míře jsou přítomné i vtipné scénky, což jenom dodává na kvalitě snímku.
    • perfektní herci
    • napínavá zápletka
    Toy Story 4: Příběh hraček
    Toy Story 4: Příběh hraček (2019)
    10
    Toy Story je můj nejoblíbenější animovaný film, vždycky byl a dneska, po zhlédnutí čtyřky, to jenom potvrdil. Díky mému životnímu vztahu k tomuto filmu, prožil jsem velkolepé finále hodně emocionálně. Myslím si, že se jedná o definitivní a ne tečku, nýbrž o vykřičník! za celým tímto Příběhem. Srdcovka!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci