snek

Dominik Svoboda
95

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Aquaman
    Aquaman (2018)
    7.5
    Od DC jsem nic světoborného nečekala, ale trailer se mi líbil a hrál v tom Mamoa a má oblíbená Nicole Kidman....A rozhodně nelituji peněz, které jsem utratila za lístky do kina. Výborný humor, dobré efekty, hezký příběh a hlavně žádná slepá místa- to je důvod, proč bych to doporučila každému, ať už fanoškovi komisů, nebo čehokoliv jiného.
    Batman se vrací
    Batman se vrací (1992)
    6
    Zase ta skvělá Burtonova atmosféra jako z pohádky. Ovšem hlavní záporák jakožto tučňák, to bylo velice komické a ztratil jsem tak nějak vážnost toho filmu. Ale musím uznat, že ty 2. hodinky mi utekly jako nic, ale když jsem se na závěr zamyslel, o čem to vlastně bylo, tak nemůžu lehce nezkritizovat. Alespoň cat woman byla pořádná kočka ;).
    Temný rytíř povstal
    Temný rytíř povstal (2012)
    9
    Po naprosto geniální dvojce byla očekávání všech přímo neúměrná. Dle mě především díky tomu má většinu lidí výhrady, ale i tak je film hodnocen skvěle. Podobné je to i u mě. Ani nevím, co jsem vlastně čekal. Film je sám o sobě skvělý, jen už to nebyl ten wow efekt. Na dobré se zkrátka zvyká rychle. Výtky by sice byly, ale pro mě bude třetí Nolanův Batman především velmi důstojné zakončení celé série s výtečnou hudbou, která patřila mezi mé nejposlouchanější soundtracky. Když budu mít někdy čas, velmi rád si celou sérii dám ještě jednou a to nejlépe najednou.
    Zjizvená tvář
    Zjizvená tvář (1983)
    9.5
    Naprosto geniální filmový zážitek, skvělá De Palmova režie a skvělý scénář. Vynikající Al Pacino, který od začátku do konce hraje vypočítavého maniaka, kterému v podstatě záleží jen na rodině a na svém vlastním úspěchu. Akademie opět opomněla jeho nominaci. Krásná Michelle Pfeiffer dodává filmu šmrnc. Film je 170 minut, ale člověk se ani chvilku nenudí. Škoda jen, že takových filmů není víc.
    Tenkrát v Americe
    Tenkrát v Americe (1984)
    8.5
    Leoneho poslední dílko. Na scénáři pracoval neuvěřitelných 12 let. Tohle kolosální drama datuje dráhu gangstera Noodlese od dětství až do jeho odchodu. Snímek v době uvedení bohužel neměl úspěch, protože producenti ho přetavili do několika verzí. Úspěchu se dočkal asi 5 let poté. Hudbu opět složil vynikající Ennio Morricone. Jediné co bych snímku vytknul, že je zbytečně dlouhý a jako celek působí nerovnoměrně.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci