Profilový obrázek

Lípa

Komentáře 8

Od nejnovějších
  1. Úsměv
    Úsměv (2022)
    5
    Tvůrci se příliš zaměřují na "děsivé" zvuky tipu rozbití skleničky nebo otevření konzervy namísto toho aby se více soustředili na děj který je až moc nezáživný a zbytečně moc vleklý. Navíc kdyby ho ve 3/4 filmu utnuli udělali by lépe než to co vytvořili v posledních pár minutách filmu. Celkově kdyby jste přešli dlouhý začátek filmu a vynechali by jste konec tak by to byl docela přijatelný horrorový film.
  2. Zaklínač
    Zaklínač (2019)
    6.5
    Docela zklamání, čekal jsem od toho více. Původně jsem si myslel že mě na tom bude trochu vadit že si budu spojovat hlavní postavu se supermanem což se nakonec nestalo ale nakonec bylo asi největší pohroma představitelka Triss, černý elf který je spíše podobný čertovi a díl kde geralt bojuje s džinem, po této scénce jsem se opravdu musel přemáhat aby jsem to dokoukal celé
    • dabing je dobrý v angličtině,polštině i češtině
  3. Neutečeš
    Neutečeš (2014)
    5.5
    Musím říct že docela dobrý nápad udělat horror/thriller s tímto příběhem i když je pravda že je to docela zvláštní. Ale co se týče celého filmu přijdou mi všechny scény až moc utahané a zbytečně dlouhé až vás to (tedy aspoň mě) přestane bavit. v jednu chvíli mi přijde že spíš nemůžu utéct tomu filmu.
    • originální příběh
    • dost utahané scény
  4. Pokémon: Detektiv Pikachu
    Pokémon: Detektiv Pikachu (2019)
    6.5
    Film mě zaujal už po shlédnutí traileru a i když sem od filmu nečekal nic senzačního musim říci že mě v několika bodech zklamal. Když se ve filmu zmíní o několika přerostlých pokémonech čekal bych že budou větší o pár metrů a ne kilometrů a druhé co bylo docela zklamání je ten divný konec který teda mě nedává moc "smysl"
  5. Mé jméno je Nikdo
    Mé jméno je Nikdo (1973)
    5
    Z 90% spíše western než komedie. Hrozně utahaný scény a příšerná hudba k tomu. Kdyby film zkrátili z těch utahaných 117 minut na nějákých cca. 90 minut mohlo to být zdaleka lepší film.