Profilový obrázek

Olicak

Petr Olič
24

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Joker
    Joker (2019)
    10
    Dávám 95%. Byli tam momenty kdy jsem se musel opravdu smát, což jsem úplně nečekal. Líbil se mi pohled na Jokera z druhé strany. Po zhlédnutí tohoto filmu už se nemůžu na Jokera koukat jako na padoucha, jelikož on sám, za to jakým se stal nemůže a chápu ho. Nepochopil jsem závěr filmu, přišlo mi, že ho měli utnout o 5 minut dříve. Zbytečně to natahovali.
    Méďa
    Méďa (2012)
    9
    Dávám 90%. Film se nebude líbit každému, jelikož se jedná o komedii se stylem humoru, který většina starších lidí nepochopí. Já ale nejsem starší a film se mi trefil přímo do noty, jelikož tento styl humoru miluji. Hlášky Teda "mluvícího medvídka" přidávají filmu grády a to se mi líbí. Vulgarity, které lítají jedna za druhou jsou krásným odreagováním v dnešním "politicky korektním" světě.
    Prci, prci, prcičky
    Prci, prci, prcičky (1999)
    9.5
    Dávám 100%. Jedná se o jednu z nejlepších komedií, jak už to ale u komedií tohoto typu bývá, tak jí nedokáže ocenit každý. Film má bezvadně obsazené herce, které si po zhlédnutí budete jen těžko představovat v jiném žánru filmu. Jedná se o partu kamarádu co chtějí přijít o panictví do konce jejich studia. Problém je, že to nejsou uplně lamači dívčích srdcí, takže cesta za jejich cílem nebude jednoduchá, ale o to bude vtipnější.
    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    10
    Dávám 100%. Pro mě srdcová záležitost, jelikož MCU filmy sleduji už od jejich zrodu. Velkolepé zakončení jedné velké, několik let trvající kapitoly, kterou jsem si nesmírně užil. Všichni herci podali vynikající herecké výkony, ale musím vyzdvihnout výkony Roberta Downey Jr. a Chrise Hemswortha. Na filmu jsem byl v kině 3x, ano 3x. Nikdy jsem nebyl v kině na stejném filmu tolikrát, ale na Endgame jsem prostě musel. Závěr filmu mě dokázal spolehlivě rozbrečet i na 3. promítání..

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci