Profilový obrázek

Dominika1

Dominika Bartůňková
135

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Stánek s polibky
    Stánek s polibky (2018)
    8
    Mě to bavilo. Jsem příjemně překvapená, jak moc se mi to líbilo. Joey King je skvělá herečka, dokázala to už v seriálu Odhalení a je neuvěřitelné jí vidět v něčem jiném a hrát vlastně normální holku, ale šlo to. Místy mi sice byla trochu nesympatická, nicméně když nad tím přivřu oči, tak to vážně nebylo tak zlé. Super zápletka o přátelství a neporušitelných pravidlech, která tu byla již několikrát, ale u tohoto filmu to funguje dobře. Chemie mezi Noahem a Shelly je úžasná a úplně to mezi nimi jiskří, určitě nebylo na škodu, že v reálu tvoří opravdový pár. Vážně jsem se moc bavila a snímek zařadím mezi ty, ke kterým se budu ráda vracet, protože zvednou náladu a není to vyloženě klišé o ošklivé holce, která má sen stát se Popelkou.
    Stánek s polibky 2
    Stánek s polibky 2 (2020)
    8
    Zábavná a nenáročná romantická komedie, která se nese ve stejném duchu, jako první díl. Má smysl psát, že se postavy chovají hloupě? Já myslím, že to každý v tomhle žánru musí tak trochu očekávat a nebrat to tak přehnaně vážně. Já mám tyhle zaláskované oddechovky prostě ráda už od dob, co jejíchž hlavní hrdinkou bývala Hillary Duff, a myslím, že Joey King to dnes jde stejně dobře.
    Jak přežít single
    Jak přežít single (2016)
    7
    Typická americká komedie, která nenabídne nic originálního. Párkrát jsem se zasmála, ale spíše převažovala nuda, děj je docela předvídatelný, i když mě celkem překvapil konec příběhu s Dakotou Johnson. Rada jak přežít single podle tohoto filmu je nezávazný sex, neustále být opilá a prostě si užívat. Stačí vidět jednou za rok.
    Pán prstenů: Návrat krále
    Pán prstenů: Návrat krále (2003)
    8.5
    "Pán prstenů: Návrat krále je velkolepý, nádherný, dech beroucí film. Je bez přehánění podstatně lepší, než jsme doufali na základě výborných zkušeností s předcházejícími díly. Je strašidelný i vtipný, plný ohromujících davových scén i dojímavých drobných lidských příběhů
    Pán prstenů: Společenstvo prstenu
    Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001)
    9
    Jeden z nemnoha filmů, kdy jsem si hlavní aktéry doslova zamiloval a prožíval s nimi vše dobré i zlé. Uvolněné herecké výkony všech zúčastněných mně utvrzují v tom, že natáčení muselo probíhat v bezvadné atmosféře a láska k předloze z filmu jenom pryští. To se potom na konečném výsledku musí projevit. Psát, jak je Pán prstenů vizuálně famózní je nošením dříví do lesa. Z hereckého hlediska jsem si vychutnával především Cate Blanchett, Iana McKellena a velice příjemně mně překvapil Sean Bean coby Boromir. Jeho kreace v závěru, kdy mámí prsten z Froda, patří k mým nejoblíbenějším.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci