Profilový obrázek

Lady Di

Lady Di
369

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství
    Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
    9.5
    Druhý Doktor Strange mě dostal. Moc mě bavil. Slovo ŠÍLENSTVÍ snímek opravdu nezapře. Šli do toho a napálili tam snad vše, díky čemuž se rozhodne nebudete nudit. Ilumináti, doktor X, zombie, mateřská láska, hlavně miluju ty hororové prvky! Vymačklali z toho snad opravdu vše, co šlo. A je to jenom dobře. Je to pecka, na kterou se neomrzí kouknout vícekrát. Takhle nadupaných pecek by mohlo začít chodit víc. Prvního Strange nemusím, ale druhého žeru.
    Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    7
    Doktor Strange mě nijak moc neoslovil. Marvelovky miluji, ale tady to moc nezajiskřilo. V žebříčku Marvelovek ho mám tak nějak uprostřed. Mám ráda efekty a Marvelovky mě jimi nikdy nezklamou, avšak tady to bylo trošku moc, tak trochu moc umělé, nedokázala jsem si představit, že by snad zrcadlová realita mohla být reálnou. Řekla bych, že - když už, tak - film spíš nadchne a neurazí, takže vesměs dávám kladné hodnocení.
    Morbius
    Morbius (2022)
    9
    Tak náhodou to tak špatné, jak se všude psalo, nebylo. Je to fajn oddechovka. Pozornost u toho možná kolísá, ale jako backroundovka při vaření nebo uklízení je to celkem supr. Chcete znát opravdový odpad? Jmenuje se to Cut! (střih! - tak by to mělo být česky) Morbius je oproti tomuto zlatíčko. Ano, všechny filmy porovnávám právě s Cut! Je to pro mne úplné dno.
    Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2021)
    3.5
    No zklamání. V prvním díle to táhli 3 postavy a to Joker, Harley Quinn a Deadshot. V druhém to táhne jen Harley Quinn a King Shark. Taky úžasné, jak Gunn sliboval, že se v příštím díle zaměří víc na Jokera a že litoval toho, že se na něj nezaměřil víc už v prvním díle. Jo, jasně, Pan J tu nebyl vůbec. Ani v solovce Harley Quinn. Tím, že to táhly jen dvě postavy, snímek dost strádal, chybělo tam toho opravdu hodně. Jak už to většinou bývá, dvojka nepřekonala jedničku. Přeplácané a o ničem. Snímek ani nedoporučuji.
    Encanto
    Encanto (2021)
    10
    Encanto je krásná pohádka jak pro děti, tak dospělé. Jeho téma je velmi aktuální a myslím, že spousta dětí, včetně mě, se do Mirabel, Luisy, Isabel, Pepy i ostatních dokáže lehce vžít. I kdybych Encanto pustila babičce, stejně by nepochopila, že se chová jako abuela... Nicméně pohádka je to naprosto nádherná, animace, paleta, soundtrack. Čekala jsem více písní, ale jinak je to úžasné. Dabing ohodnotit nemůžu, viděla jsem v angličtině. A samozřejmě je i záporák, padouch, ale trochu jiný, než na jaké jsme zvyklí. Ani tak nezapomínejme, že padouch v Encantu je. :| SPOILER! Tak se běžte rychle podívat, než si tohle přečtěte. Taky se musíte usmívat nad představou Dolores poslouchající Brunovy telenovely? Podle mě je tohle úžasný námět na Disney (mini) seriál.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci