kikina732

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Hastrman
    Hastrman (2018)
    9
    Ondřej Havelka si sedl za režisérskou židli a udělal sakra dobře. Film je nevšední, zvláštní, tajemný, poutavý, lekavý, děsivý, upřímný, zarážející... Je to něco, co jsem dlouho neviděla a poslední scéna mě dostala a odcházela jsem z kina s otevřenou pusou a ještě večer se mi film honil v hlavě. V podstatě nijaký příběh byl uchopen s nevšedním pojetím a sázka na Karla Dobrého a neznáme herce filmu jen prospěla.
  2. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
    7.5
    za mě nejlepší z celé série. Osobně mi vůbec nechybí Diesel ani většina hrdinů z předešlých dílů. Některé scény jsou sice předvídatelné a přehnané, ale filmu to vůbec neublíží, děj krásně plyne a vůbec vám nepřijde že trvá kolem dvou hodin. Navíc je ze Stathama i Johnsona cítit, že si tuhle oddechovku opravdu užili a hrát spolu je neskutečně baví. Doporučuju všem fanouškům akčních stříleček.
  3. Ženy v běhu
    Ženy v běhu (2019)
    7
    skvěla odlehčená komedie, plná vtipů, které někdy opravdu sedly. Ondra Vetchý je sázka na jistotu. Film skvěle podtrhuje i zvolená hudba. Děj není nijak duchaplný, ale to u této komedie určitě nikdo nečekal. Nelituju že jsem na tom byla v kině. Vhodný pro celou rodinu.