libor-ondrus

Libor Ondruš

Komentáře 5

Od nejnovějších
  1. Pohádky pro Emu
    Pohádky pro Emu (2016)
    9
    Viděl jsem už dvakrát a film se mi moc líbil. Pominu technické nesrovnalosti s reálným životem. Herci velmi dobří včetně dětské hrdinky. Určitě film patří k těm, na které se podívám i potřetí.
  2. Ženy v běhu
    Ženy v běhu (2019)
    9.5
    Na film Ženy v běhu jsem šel s tím, že půjde o další lehkou komedii od tvůrců filmu Báječná ženská na krku, který se mi moc líbil. Každý ve filmu při jeho sledování hledá své, mně vůbec nevadila průhlednost, s jakou se dalo očekávat kdo a s kým skončí v páru. Nalezené štěstí jednotlivých párů jsem každému z nich přál, tak jako ho přeji i v běžném životě. A pokud si pustíte více do hlavy myšlenku, že se vše točí kolem splnění posledního přání milované osoby, která vás opustila, citlivějším povahám mohou zvlhnout i oči. Viděl jsem film v první promítací den, kino bylo zaplněné cca na 60% a v průběhu promítání se diváci (a hlavně divačky) mnohokrát upřímně zasmáli. Velkým plusem je, že jde o český humor a o česky mluvený film. Rovněž herecké obsazení považuji za zdařilé a sympatické. Za mě určitě doporučuji shlédnutí filmu, pokud si chcete zlepšit náladu. V horším případě, tento film vám určitě nepokazí náladu stávající.
  3. Bohemian Rhapsody
    Bohemian Rhapsody (2018)
    10
    Než jsem šel na film Bohemian Rhapsody, slyšel jsem několik kladných komentářů od těch, kdo film již viděli, přečetl jsem si hodnocení filmu na netu. Film byl hodnocen mimořádně vysoce. Po jeho shlédnutí mohu uvedené kladné hodnocení jen podtrhnout. Film je úžasný, nádherná hudba, hezké zpracování, úžasný zážitek, při kterém si ani nepovšimnete délky filmu dvě a čtvrt hodiny. Shlédnutí filmu vřele doporučuji, kdo jej neuvidí, může jen litovat.