Profilový obrázek

Kašpárek

507

Nejsem žádný filmový odborník. Hodnocením se pouze bavím. Zde je upřesnění hodnocení. 100 % - vynikající 90 % - výborné 80 % - velmi dobré 70 % - slušné, dobrý film 60 % - lehký nadprůměr 50 % - průměr 40 % - trochu podprůměrné 30 % - slabý film, nestojí za podívání 20 % - velká slabota 10 % - velmi špatný film, hrůza 0 % - ŽUMPA

Česká republika



    Anakonda
    Anakonda (1997)
    5
    Anakonda u mě vychází na čistý průměr. Několik herců mírně podprůměrných. Ale napětí se ve filmu docela drží. Ještěže anakondy takových velikostí neexistují:-D
    Znamení
    Znamení (2002)
    8.5
    Přiznám se, že jsem toho kluka s holkou nemusel, ale jinak je znamení velmi povedený sci-fi thriller o mimozemské invazi. Předností filmu je skvělá hudba a vylíčení postupných náznaků, že něco neznámého se blíží. Vůbec nevadí, že samotní mimozemšťané se objeví pouze sporadicky. Psychologická stránka filmu je velmi dobře podaná.
    Pearl Harbor
    Pearl Harbor (2001)
    5
    Tento velkofilm prostě za mě nevyšel. Kýčovitost. Docela dost slabě podaný příběh Perl Harboru. Vztahová sekvence mi tady vůbec nesedí. Z filmu žádný extra dojem necítím.
    2012
    2012 (2009)
    4
    Nene. Ikdyž efekty jsou dobré, tak herci jsou vesměs podprůměrní. Emmerich se bohužel soustředil pouze na efektovou část a postavy posadil na vedlejší kolej. S takovými postavami se nemůžete ztotožnit. Pouze při úplném uvolnění.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci