Profilový obrázek

Eva_S

Eva
42

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Moulin Rouge
    Moulin Rouge (2001)
    10
    Jeden z mých nejoblíbenějších filmů, doporučuji všem, kdo milují muzikály. Skvělý výběr písní, zajímavý příběh, který má spád a k tomu dokonale ladící hudba a perfektní taneční výkony. Oba herci v hlavních rolích hrají znamenitě. Moc filmů mě v životě nerozplakalo, ale tento ano. DOKONALOST.
    Velká hra
    Velká hra (2017)
    7.5
    Zajímavý film podle skutečné události. Pokeru sice neholduji, ale tady jde o to dění za ním. Hlavní hrdinka je sympatická, děj má spád, nechybí napětí a zvraty. Doporučuji.
    Záhada Silver Lake
    Záhada Silver Lake (2018)
    6
    Chválím originální námět i snahu skloubit mysteriózní thriller a komedii. Na úvod to vypadá slibně a film baví. Ale posléze to sklouzne do nudnější a bohužel delší části filmu, kdy si divák ani trochu nemůže jednotlivé události propojit a pořád si říká, co z toho vyleze a hlavně si přeje, aby to bezcílné bloumání po LA už skončilo. Závěr se mi zdál příliš nerealistický, mimo, jakoby sám scénárista nevěděl, jak to má uzavřít a tak tam napsal první blbost, co ho napadla.
    Jack staví dům
    Jack staví dům (2018)
    7.5
    Na filmu se mi líbí, že ten kdo psal knihu, potažmo scénář má širší povědomí o chování sériových vrahů a to se zde promítlo. Nicméně mi dojem z filmu kazí filozofické úvahy v hlavě vraha, které jsou na mě příliš zdlouhavé a zkrátka by tam vůbec nemusely být. Zbytečná výplň, přičemž na konci už to bylo tak trochu utrpení. Dávám palec nahoru za to, jak reálně zachytili život sériového vraha a za to, že se režisér nebál surových scén, které k tomuto tématu prostě patří.
    Zrodila se hvězda
    Zrodila se hvězda (2018)
    4.5
    Jak tento film může mít tak vysoké hodnocení? Děj je předvídatelný tak, že už jen dle traileru jsem znala celou dějovou linku i konec. Rozhodně mě nevzal za srdce, ani jsem u něj nebrečela. Pro mě to byla zkrátka jedna velká nuda a jediné, co film má, je dokonalý soundtrack.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci