Profilový obrázek

Kuroni

Martina Jr.
652

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
    Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)
    9
    Za mě nejpovedenější a nejnapínavější film série Star Wars. Skvěle pracuje jak s dějovou linií, tak i psychologickým rozvojem jednotlivých postav. Jedná se za mě o poměrně dost nedoceněný film, který značně předběhl svou dobu, a tak si získává fanoušky až v dnešní době.
    Baldur's Gate III
    Baldur's Gate III (2023)
    10
    Nejlepší hra všech dob. Má neuvěřitelné množství možností, vedlejších questů, rozhraní je přehledné, příběh chytlavý a postavy zajímavé.
    • po poslední aktualizaci má hra nějaké chyby, ale to jistě brzy napraví.
    Tajemství a smysl života
    Tajemství a smysl života (2023)
    9
    Velice kvalitně zpracovaný snímek, který nemá ve světě obdoby. Režisér Petr Vachler odvedl naprosto skvělou práci a dokázal mistrně zpracovat zásadní témata esoterie. Je jasné, že film dostává a vždy bude dostávat velice protikladná hodnocení. Buď z něj budete nadšení, nebo vám přijde směšný. Záleží jen na tom, jak moc máte pásky přes oči, nebo zda jste otevření víceru pohledů na svět. Co se týče obsahu, veškeré esoterické myšlenky jsou zde přibližovány chronologicky a stručně, k jejich pochopení nám navíc dopomáhá příběh odehrávající se na pozadí. Co se týče vizuální stránky díla, nemám, co bych vytkla. Vizuál se dorovnává zahraniční produkci a překonává českou filmovou tvorbu snad ve všech ohledech a celý film se navíc nese v meditačním tempu, což je vskutku pozoruhodné. A nyní se dostávám k tomu, proč jen 9/10. Jeden bod dolů dávám za délku, vzhledem k pomalému spádu filmu to bylo v kině poněkud náročné dokoukat jako celek. Jestli se film někdy dostane do mé domácnosti, pravděpodobně si jej budu muset pustit na vícero částí.
    Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village
    Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village (2023)
    7
    Příběh je jako vždy perfektní, bohužel mě zklamalo zpracování filmu. Jít do kina na dvě epizody z předešlé série, přičemž nejsou ani ořezané o titulky a zbytečné scény s opakováním, mě nepotěšilo. Nicméně následovala první epizoda z třetí sezóny a ta byla rozhodně zajímavá, a tak hodnotím lehce nadprůměrně.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5

    Oblíbení tvůrci