JardaRezek

Jaroslav Rezek
46

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Olomoucký, Olomouc, Česká republika



    Tenet
    Tenet (2020)
    10
    Na Tenet jsem se těšil a Nolan mě nezklamal. Stejně jako u Inception jsem si nedělal iluze, že to dám na první dobrou. Normální a inverzní časová linka na jednom place, to je prostě pecka! Hudba naprosto perfektní, tlačí a pomáhá stupňovat děj, nemám slov, čekání se vyplatilo. 12.9.jdu ještě jednou.
    Případ mrtvého nebožtíka
    Případ mrtvého nebožtíka (2020)
    5.5
    Za mě v pohodě, dokonce jsem si některé části pustil ještě jednou. Do mého vkusu se autoři trefili a o to jde. Je fakt, že každý není naladěn na takový humor. Nemá význam vést filozofické diskuse na téma komedie natočená v Česku. Komu se to nelíbí, má vždycky minimálně jednu volbu navíc.
    Na nože
    Na nože (2019)
    8
    Solidní detektivka, dobrý příběh, perfektní obsazení. Délka filmu vůbec neunavuje, to je co říct. Když už teď Craig přenechá pozici 007 někomu mladšímu (bude to mít těžké), tak se třeba uchytí v tomto žánru. Jestli z toho udělají ještě dvojku nebo půjdou do nového projektu, tak už teď se těším
    Šarlatán
    Šarlatán (2020)
    8
    Jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl za poslední rok. Agnieszka se nebojí drsnějších a odvážných scén, kamera super. Trojan vynikající, jako naše jednička asi nemůže zklamat. Rozhodně doporučuji. Až mě mrazily v zádech scény s STB, která nahradila gestapo.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci