stepanka-stefi-kostkova

Štěpánka Kostková
71

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Boratův navázaný telefilm
    Boratův navázaný telefilm (2020)
    9
    Shlédnuto v den vydání. Tituly si jdou v pohodě dát přes google, sice se nerozlišuje mužský a ženský rod, ale v tomto ději kdy Boratova dcera nepředstavuje v začátku filmu téměř vůbec dívku to je i na místě. Nejvic mi ve filmu vyrazila dech scéna se starostou NY (myslím)...FUJ!!! Opět tu zde je evidentní hloupost a bezohlednost lidí. Nikdo neřeší že chcete koupit klec pro dceru, že jako otec s ni pravděpodobně čekáte dítě, jako otec jí chcete zaplatit plastiku prsou...atd.. Určitě to stojí za shlédnutí.
    V pasti
    V pasti (2018)
    5.5
    Dobrý nápad, lehce připomínající Den trifidů a Tiché místo dohromady, Sandra to tu trochu přehnala a botoxem, ale jinak je to po herecké stránce pořád ona. Není to film, který bych chtěla vidět znovu, ale nebylo to nejhorší. Poslední dobou mi připadá, že se ve filmech nějak příliš objevují děti, asi aby zkomplikovali běžně řešitelné situace.
    Pán tygrů
    Pán tygrů (2020)
    10
    Tak tenhle seroš o sedmi dílech jsme dali za dva večery. Za prvé milujeme kočky a za další - tolik absurdností okolo jednoho gaye co má vytetované oční linky, blond jágra na hlavě a navíc zpívá jako king se jen tak nevidí. Strašná škoda že momentálně sedí, kdyby nebyl trouba a věnoval se kočkám a dělal hudbu mohli jsme o něm slyšet v jiném scénáři. Je nám ho fakt líto, myslím že to je takový trouba že tam sedí nevině... Jestli chcete vidět několik šokujících lidí v jednom příběhu nesmíte si toto nechat ujít. A teď šup na youtube a pustit si písničku :-D : Joe Exotic : Isaw a tiger
    Jsem božská
    Jsem božská (2018)
    8
    Za mě vtipně pojaté a dost mě to bavilo. Podobně jako u Deník Br.J. mám ale pocit, že ani Brigit ani tato herečka by se za svou postavu stydět neměly. Za poslední dobu jsem neviděla příliš moc komedií, ale tenhle film už i několikrát a jen vidím upoutávku už se musím usmívat, prima film na odreagování.
    Joker
    Joker (2019)
    10
    Naprosto něco úžasného, nemám slov........tohle je umělecko dílo, a jestli tohle nedostane oscara a minimálně 2, tak se svět zbláznil...

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci