Profilový obrázek

sexipsik

Kunťa Punťa
491

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Královéhradecký, Hradec Králové, Česká republika



    Nenávist
    Nenávist (2004)
    7
    Po letech jsem se na tenhle film opět podíval a nutí mě to, podělit se o dojmy. Chtě nechtě, je to staré již přes 15 let, a je to znát. Zub času film trochu ohlodal, ale tím více vynikne rozdíl oproti dnešní produkci. Zejména v porovnání s ''hrůzami'' jako (cokoliv) Annabelle, či všechny ty moderní filmy, u kterých jsem zapomněl jejich název někde v půlce první tupé scény s lekačkou. Tento film těží z více zajímavých nápadů a záběrů, případně několika výborně zakomponovaných lekaček (viz. scéna odrazu tváře v MHD) a je to pecka. Nenudí tunou klišé, byť se jim nevyhýbá zcela. A opět oproti dnešní produkci zkrátka baví tím, jak je to jiné a nápadité. Zvláštní pocit. Negativa jsou pro mě (sue me!) v hereckých výkonech, kdy zejména výkon inspektora Naganěco při sledování démona na VHSce je jak z nějaké parodie. Každopádně atmosféra snímku je skvěle dusná, strašení baví a ten supr-čupr zvuk, co vydává Japonka, to je klasika.
    Hellboy
    Hellboy (2019)
    6
    Osobně se mi film líbil. Tedy v tom smyslu, že byl velmi velmi zábavný. Dala by se tomu vytknout fúra věcí, ale to už udělali ostatní. Hlavní je, že je to povedená oddechovka. Alespoň pro mě. Pokud bych měl něco vyzdvihnout (toho je tu okolo zase obecně málo), tak humor a SOUNDTRACK. Ou yes!
    Muži v černém: Globální hrozba
    Muži v černém: Globální hrozba (2019)
    2
    Tak předně - film jsem dokoukal cca do půlky. Za tu dobu jsem se dvakrát pousmál. Celé je to neskutečně prázdné a naprosto mi bylo lhostejné, co se tam komu děje. Vtipné to není. V půlce filmu jsem si pustil Dva a půl chlapa a za úvodní minutu se nasmál víc, než za polovinu filmu MIB. Udělejte si obrázek sami.
    Tajný život mazlíčků 2
    Tajný život mazlíčků 2 (2019)
    5
    U prvního dílu mi absence příběhu vadila mnohem méně. Tady už se jedná opravdu jen o oslí můstky mezi jednotlivými vtipnými scénkami. A spousta z nich je skutečně vtipná! Některé aspekty jsou sice až nevkusně podbízivé (trapně ''kung-fu'' vřeštící králík a pod.), ale pro děti je to koukatelné. Animace samozřejmě hezké, byť už to místy působilo jako vykrádačka mimoňů. Celkově to bylo v pohodě, smáli jsme se všichni, byť je třeba se u filmu striktně vyvarovat používání mozku. To pak bolí.
    Černobyl
    Černobyl (2019)
    10
    Nemá smysl cokoliv vyzdvihovat, cokoliv speciálně velebit. Vše vystihuje hodnocení. Nevím, co už by šlo v seriálu udělat lépe.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci