Profilový obrázek

Patty

Patty Plecháčová

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Jak se zbavit nevěsty
    Jak se zbavit nevěsty (2016)
    8.5
    Jak se zbavit nevěsty je další česká komedie, která se podle mě, může řadit mezi ty povedené. Klasický případ rodin, který byl opět zfilmován. Někdo hodnotí nekladně a já musím hodnotit kladně. Přišlo mi to povedené, dobře natočené a humor byl také dobře vsazen do filmu. Bohužel to nemá originální téma, proto je to taková nudnější komedie. mé hodnocení - 9 z 10. :))
  2. To
    To (2017)
    6
    Horror It(TO) mě docela zklamal. Na to, jak se všude psalo "To, nejstrašidelnější film roku" jsem byla opravdu zklamaná. Neříkám, "lekačky" byly, ale minimální množství. Někteří lidé si myslí, že když vloží do horroru klauna, bude to nějaký "masakr". Film se mi docela líbil, už z toho důvodu, že v tom byla zapletena minulost a skupinka malých dětí se rozhodla tomu přijít na kloub. Mé hodnocení - 6 z 10. ://
  3. Deadpool 2
    Deadpool 2 (2018)
    9.5
    Deadpool 2 je ta největší bomba tohoto roku od MARVEL!!!!! Byl skvěle natočen, scénář neměl chybu, jediné, co mě trochu zamrzelo, tak to, jak už bylo zmíněno na začátku filmu, je to podle mého opravdu rodinný film. Brutalita minimální. To mi tam trochu chybělo. Ale jinak senzace, vtipné narážky byly také dokonalé. Opravdu jsem se moc nasmála a ještě jsem měla možnost vidět Deadpool 2 ve 4Dx, takže to byla opravdu bomba! Za mě 10 z 10!!!! :))