hnidopich

Komentáře 56

Od nejnovějších
  1. Santiniho jazyk
    Santiniho jazyk (2011)
    0
    Smál jsem se v kuse asi deset minut, když jsem viděl Viktora Preisse s koňským ohonem. Jeho postava, která je navíc absolutně zbytečná pro děj, mě vážně dostala. Scénář nedává absolutně žádný smysl, a to ani na té nejzákladnější úrovni, nonstop mnišské chorály, kostelní porno, jak já tomu říkám, pana Stracha mě přijde jak esence nevkusu, ekvivalentem tohoto filmu jsou takový ty náboženský obrazy, co prodávají Vietnamci, kde je Panna Maria a jednorožci a růžové nebe. Jiří Strach si dovolí říct o Tomu Tykwerovi, že zkurvil Parfém: Příběh vraha, a že by to natočil líp? Jak asi panebože? Jak by někdo, kdo absolutně nemá cit pro gradaci děje, vůbec neumí pracovat s hudbou (neví kdy ubrat, kdy přidat a prostě jede nonstop na plný plyn), mohl takový příběh natočit líp? Žádnej Stanley Kubrick to prostě není a nikdy nebude. Nebude dokonce ani ten Tykwer. Je to prostě katolický kýčař.
  2. Místo zločinu Plzeň
    Místo zločinu Plzeň (2015)
    0
    Když v jedné epizodě říká vyslýchaný, že byl v kině a oni se ho ptají na čem, a on říká na Inception, a na otázku: Jaký to bylo?, odpovídá: Já jsem to nepochopil, tak to nám neříká ta postava, to nám říká autor, šedesátník Martin Bezouška a přiznává se, že nerozumí současným inteligentním filmům, které mladí lidé - narozdíl od té jeho sračky - mají rádi a mají sledovanost.
  3. Lynč
    Lynč (2018)
    0
    Cítím z toho jednoznačně rukopis Walkera Texas Rangera, včetně té předvídatelné krimi zápleteky (zlí chlápci něco podezřele vykládají z auta, to tam bylo milionkrát) a zoufale šablonovitých postav. Gratuluju tvůrcům k tomu, že nám předvedli ukázkově jak se nemá psát seriál. P.S. Úkol zněl jasně: ukázat pokrytectví těch, co nadávají na cikány a bojovat proti předsudkům, chápu, až na to, že realita je mnohem složitější a tak nějak nejednoznačnější. Navíc reálné kauzy typy mačetový útok (mimochodem dle soudu pokus o vraždu) či nedávný brutální útok na koupališti v Dubí (to celé začalo tím, že jedno romské dítě začalo topit bílé a jeho matka si dovolila tomu jen nepřihlížet) dávají téhle těžkopádně vykonstruované fikci dost na frak a připomínají nám, co je asi tak statisticky pravděpodobnější, že se stane a kdo by v realitě zlynčoval koho, že. edit: kretén, co dává palce dolů: PRAVDU a FAKTA NEZAKRYJEŠ, IDIOTE.
  4. Rašín
    Rašín (2018)
    1
    Ne, nelíbil se mi exaltovaný projev Ondřeje Vetchého. Nemyslím si, že Rašín mluvil takhle pateticky a takhle teatrálně. Začátek filmu (začíná atentátem, jak nepředvídatelné a originální!) je naprosto komický. Rašín, když umíral, pochybuji, že si jakoby v lsd tripu vzpomínal na všechno, co udělal a říkal to lidem na ulici. Vizuálně je to prostě typicky českotelevizní film, čili hnus.
  5. Metanol
    Metanol (2018)
    0
    Jak může někdo tak zajímavej příběh natočit tak nudně nepochopím. Z filmařskýho hlediska nuda. Točit to kdokoliv z USA tak to vypadá kurva dobře. tohle je čt prostě nuda nuda nuda
  6. První republika
    První republika (2014)
    0
    Jsem hnidopich, takže je to stupidní telenovela. Nemá to nic společnýho s dramatem, z hlediska historické autenticity všechno špatně. Dlouhá nudná sračka. Ale pořád to budou točit a pořád a pořád a pořád a pořád, protože tak to na světě chodí.
  7. Trapný padesátky
    Trapný padesátky (2017)
    0
    Přijde mi extrémně nespravedlivý, že zatímco mnohem lepší autoři a nepochybně i autorky, nedostávají v ČT šanci, tak paní Obermannová si může psát jednu sračku za druhou, a protože je kamarádka paní kreativní producentky Aleny Müllerové, tak vždycky dostanou zelenou. Život prostě není fér. Poznámka: tomu kriplovi, co mi dal palec dolů, to jsou snadno ověřitelná fakta, idiote, kvůli lidem jako seš ty vyhrává podprůměrnost a stupidita.
  8. Ulovit miliardáře
    Ulovit miliardáře (2009)
    0
    Pravděpodobně nejhorší český film 21. století. Vlastně to ani není film, ale audio-vizuální kupa hnoje. Scénář psal zřejmě člověk těsně po lobotomii.
  9. Restart
    Restart (2005)
    0
    Režisérovi je konec tam, kam patřil od začátku. V prdeli. Talent? Velký? No jistě. Kam se na tohohle pašáka sere nějakej břídil Orson Welles a podobní lůzři.
  10. Temný kraj
    Temný kraj (2017)
    0
    Sestrám zakázat psát scénáře. Jako uklízečky by snad světu prospěly víc. Bohužel se takhle sračka natočila a bohužel za ní dostaly peníze, což jen dokazuje, že svět je nespravedlivý, přátelé.
  11. Teorie velkého třesku
    Teorie velkého třesku (2007)
    0
    Neuvěřitelně nevtipnej seriál. Doporučuju tohle video bez laugh tracku, díky němuž vám to snad dojde. Atmosféra na place asi jako u zubaře v čekárně: ¨ https://www.youtube.com/watch?v=AY0Zkthn8Og
  12. Alpha Dog
    Alpha Dog (2006)
    Justin Timberlake jako drsňák. Jedno velký LOL. Ne, když si ostříhá ten svůj květák a nechá si namalovat falešný kérky, drsňáka to z něj fakt neudělá. Bez něj by ten film byl o 100% lepší.
  13. Horákovi
    Horákovi (2006)
    0
    Jestli je tohle pro někoho seriál „z reálného života“, tak vážně pochybuju o jeho duševním zdraví.
  14. Daria
    Daria (1997)
    10
    la la la la la This is my stuff Got to get off I might go pop Excuse me, Excuse me I've got to be direct la la la If I'm off, please correct la la la You're standing on my neck
  15. Krok za krokem
    Krok za krokem (1991)
    7.5
    Jak může někdo napsat slovo „předymenzovaný“, proboha a zároveň psát o něčem, že je trapné! Jaká ironie! Y se píše ve slově York, ale ne ve slově dimenze, Danny F, pro príště tu ze sebe nedělej idiota.
  16. Probudím se včera
    Probudím se včera (2012)
    0
    V roce 2011 si jeden čtyřicátník nechá „poslat“ svoje vědomí do doby, kdy mu bylo osmnáct. Jednou firmou, která to bůhví proč dělá - v něčem, co zvenčí vypadá jako ztrouchnivělý sklad bez pater a uvnitř jako několikapatrový luxusní rádoby futuristický komplex a JAK to asi tak dělá vám moudrý pan Nárožný coby asi-něco-jako-vědec neřekne, protože na to scenárista pan Holčák evidentně nestačí. Takže: když jeho vědomí z roku 2011 pošlete do roku 1989, znamená to, že je v roce 2011 toho času BEZ vědomí, čili někde stojí nebo leží a nemá vědomí, zatímco to jeho vědomí, které ten kluk zákonitě měl v roce 1989 (do doby, než z budoucnosti přicestovalo to z roku 2011) je jako kde? Najednou zmizí kamsi do hlubin vesmíru? Nebo se nějak zázračně propojí s tím vědomím z budoucnosti? To jaksi nejde, aby měl člověk DVĚ vědomí najednou ne? Ok, tak nějak si užije v roce 1989 a vrací se zpět. Zjistí, že to podělal, tak požádá tu obskurní firmou (která dělá něco co je vlastně extrémně nebezpečné, není jasné proč, ani pro koho, ví o tom vláda? atd.), aby ho poslali ještě jednou do roku 1989. Asi pro jeho krásné oči mu okamžitě vyhoví, a zdá se, že za to ani nic neplatí. Tak napraví svoji chybu. A teď přijde ten největší nesmysl: dá se v roce 1989 s tou svou láskou dohromady (jeho já z roku 1989 s ní tedy žije šťastně až do roku 2011) a on se vrací do roku 2011, v němž NEVÍ, že s ní má děti, NEVÍ, jak se jmenují a NEVÍ vlastně vůbec nic, ačkoliv by to teoreticky mělo být to samé vědomí, co se s ní v roce 1989 dalo dohromady a žilo až doteď, takže pokud by ta vědomí byla nějak synchronní, neměl by mít všechny vzpomínky a vědět co všechno, až doteď prožil? A neměly by náhodnou vzniknout hrdinovo PARALELNÍ JÁ, protože dvě vědomí mít nikdo nemůže? Neměl by přijít domů a vidět tam sám sebe, když už, jak je s tou rodinou? Mohl by mi tohle prosím někdo vysvětlit? Má někdo kontakt na pana Holčáka (scenáristu)? Protože tohle je absolutně nelogická píčovina s velkým P. Doporučuju pro lidi co: NEMAJÍ rádi logiku a sci-fi, mají rádi Jiřího Mádla (i v příšerné paruce, kterou bezdůvodně celý film nosí), mají rádi vtipy, které si můžete stáhnout z internetu už asi 20 let a mají rádi 80. léta. Pro všechny ostatní to je čiré utrpení.
  17. Jsem božská
    Jsem božská (2018)
    10
    Velmi dobře jsem se u tohoto psychologického hororu bavil a v duchu jej sronával s takovými milníky žánru jako např. The Shining. + Promyšleně budovaná atmosféra strachu + hlavní démon (Amy Schumer) je opravdu děsivý + budete se bát od začátku do konce + možná si i ucvrnknete + není žádná ostuda spát poté s rozsvícenou lampičkou Nemám co bych tomuto hororu vytkl.
  18. Kameňák 4
    Kameňák 4 (2013)
    10
    Mohu bez přehánění říci, že Ján Novák patří nyní mezi nejlepší režiséry všech dob. On, Kubrick, Tarkovskij, Fellini a Bergman je taková moje svatá pětice. Sorry, Kurosawa nebo Hitchcock museli ustoupit tomuto zběsilému géniovi z Žiaru nad Hronom.
  19. Důvěrný nepřítel
    Důvěrný nepřítel (2018)
    10
    Po dlouhé době vynikající česká komedie, u níž se smějete prakticky od začátku do konce, jeden gag střídá druhý, nestačíte se ani vydýchat a utírat si slzy!
  20. Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
    Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (2018)
    10
    Holky z kanclu se tuze bavily a na jejich doporučení jsem tento vynikající horor shlédl. Bál jsem se jako nikdy. Čelisti nejsou nic proti Halině Pawlowské. Freddy Krueger není nic proti Pavlu Křížovi. Osvícení nebo Rosemary má děťátko opravdu nesahají tomuto filmu ani po kotníky, pokud jde o skutečně kvalitní horor, mohu jen doporučit.
  21. Pepa
    Pepa (2018)
    0
    Všechny lidi, kteří mají s tímto filmem něco společného, bych nahnal do stodoly, zapálil ji a nemrk bych přitom ani jedním okem.
  22. Stripper Nurses (1994)
    10
    Nina Hartley je velice distingovaná mladá dáma, s níž bych si rád vychutnal šálek dobrého anglického čaje a poezii W.B. Yeatse u hořícího krbu.