Etora

Eva Štefanová
18

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Otevřené moře
    Otevřené moře (2003)
    1.5
    Pokud bych měla charakterizovat film jedním slovem, byla by to rozhodně „nuda“. Herecké výkony obou aktérů značně pokulhávají a v polovině už si začnete přát, ať je ten žralok prostě sežere. Chápu, že se jedná o autentické drama, kdy máte pocit absolutní beznaděje, ale i přes to všechno se z toho dalo vytřískat více, než co film nabízí. Jedna hvězdička pro žralokův výkon.
    Thor: Ragnarok
    Thor: Ragnarok (2017)
    9
    Po uvedení traileru jsem se obávala opravdu velkého propadáku. Nedávala jsem moc velké ambice tomu, jak se Taika Waititi snaží vést Thora novým směrem – směrem humoru a komedie. Ale musím uznat, že toto se opravdu vydařilo, světě div se. Film klape už od začátku, humor sedne snad každému a na barvitost filmu je prostě radost koukat. Jediné, co by se snad dalo vytknout, byl výkon Grandmastera, u kterého jsem měla chvilkami pocit, že si jen odskočil natočit tuto roli. To však nekazí celkový dojem, a pět hvězdiček si tento skvost opravdu zaslouží.
    Pacific Rim: Povstání
    Pacific Rim: Povstání (2018)
    4
    Po uvedení prvního dílu jsem s nadšením očekávala (jako jeden z mála diváků) pokračování příběhu z „mecha“ prostředí, ale to, čeho jsem byla svědkem, mělo zůstat skryto. Pomalý, nezajímavý rozjezd, vtipy častokrát nucené a umělé. Ač je Scott Eastwood pohledný a charismatický muž, v této roli mi vyloženě nesedl. Ruku na srdce, DeKnight si s touto náloží poradit nedokázal a tak tento film upadne v zapomnění rychleji, než Amara dokáže sestavit nového Jaegera.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci