Profilový obrázek

Shellby

Jan Janča
37

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Jihomoravský, Hodonín, Česká republika



    Fakjů pane učiteli 3
    Fakjů pane učiteli 3 (2017)
    7
    Jako pokračování prvních dvou dílů nic moc, ale jinak celkem povedený film. Bohužel není zde nic moc nového, ale zasmějete se. Jinak se dá film asi považovat za konec série.
    Pacific Rim: Povstání
    Pacific Rim: Povstání (2018)
    6.5
    První díl byl podařený. Bohužel zde je to v některých momentech až pretažené. Ale jinak návrat do děje skoro okamžitý. Můj názor je, že to není film pro každého a je ho nutno za každou cenu vidět, ale i když na něj půjdete, nebudete litovat.
    Sedm statečných
    Sedm statečných (2016)
    7.5
    Je to celkem podařený remake na originální film z roku 1960, ale bohužel některé momenty jsou slabší i dokonce nudnější. Ale jinak celkem povedené zpracování klasického westernu.
    Coco
    Coco (2017)
    8
    Coco je pěkná rodinná pohádka od Disnep. Je to jeden z mála dětských filmů, který zaujme i starší pozorovatele a ne jen děti. Film jsem viděl a mohu jen doporučit pokud se chystáte s rodinnou do kina.
    Black Panther
    Black Panther (2018)
    10
    Black Panther je jeden z nejvíce povedených filmů z dílen studia Marvelu. Mohu říct, že příběh Wakandy a hrdinů vtáhne pozorovatele takým stylem, že když film skončí chcete jej vidět znova. Vyplatí se i počkat na finální scénky po závěrečných titulcích. Za mě 10z10. A moc se těším na další film.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci