Profilový obrázek

nikol125

Komentáře 291

Od nejnovějších
  1. Winx Saga: Osud
    Winx Saga: Osud (2021)
    8.5
    Winx jsou mé dětství, proto jsem očekávala, že v tomto podání bude zachováno více věcí z animované předlohy. Chyběl mi zde zbytek Winx - Techna a Flora. Nechápu, proč v tomto filmovém podání byla součástí Winx Terra, která je stejně jako Flora vílou přírody. Také je s Florou příbuzná. Ale do původních Winx prostě patří Flora. Ale i tak je to povedený seriál. Je to skvělé zavzpomínání na časy, kdy jste byly ještě dětmi :-)
  2. Life of the Party
    Life of the Party (2018)
    10
    Skvělá komedie. Určitě doporučuji! . Spoiler: . Deanna je žena, která si nemohla dodělat vysokou školu kvůli tomu, že otěhotněla. S manželem se shodli, že ona studium přeruší a on dokončí. Po několikaletém manželství se rozvedou kvůli manželově nevěře. A Deanna tak přijde o manžela a zázemí. Rozhodne se, že si dodělá vysokou, na stejné škole jako její dcera Maddie. Teď by se měla očekávat zápletka ve stylu, že dcera nechce, aby její matka studovala na stejné škole. Ze začátku to tak i vypadá, ale nakonec si Maddie zvykne a je nakonec ráda, že je tam mamka s ní. Deanna to na vysoké pěkně rozjede.
  3. Vadí nevadí
    Vadí nevadí (2018)
    6.5
    Toto opravdu není horor. Pro mě je tento film takový průměr, ale nevím jestli si ho ještě někdy v budoucnu pustím, myslím si, že spíše ne. :)
  4. Annabelle
    Annabelle (2014)
    9
    Poslední dobou horory moc nemusím, ale na popud svých kamarádů jsem si pustila Annabelle, a určitě nelituji!
  5. Mluv
    Mluv (2004)
    9
    K tomuto filmu jsem se dostala díky tomu, že jsem četla knihu Mluv od Laurie Halse Anderson. Ze začátku mě moc nezaujala, ale tak od půlky jsem hltala každé slovo. Na to, že je kniha zfilmovaná jsem narazila náhodou. Ještě víc mě upoutal tím, že hlavní roli hraje Kristen Stewart. Film je skvěle zpracovaný. Za mě palec nahoru.
  6. Sněhurka a lovec
    Sněhurka a lovec (2012)
    9.5
    Pohádka přetočena do filmu pro dospělé. Za mne skvělé spojení. Byl to trochu temnější a ponuřejší film, ale to se mi právě na něm líbí. Obsazení je výtečné. Na tento snímek jsem se koukla především kvůli Kristen Stewart a tohoto rozhodnutí vůbec nelituji. Určitě doporučuji shlédnout, stojí to za to. :)
  7. Ženy v běhu
    Ženy v běhu (2019)
    10
    Skvělá komedie! Hlavně mě těší, že vznikla u nás doma v České republice. Obsazení je sympatické, žádného z herců bych nevyměnila. V této komedii je obsažen humor každodenního života, což je na ní asi nejlepší. :) Já jsem byla v kině až druhý promítací den, myslím si, že lidé kteří tam byli ten první, tuto komedii museli hodně chválit, neboť bylo obsazeno do posledního místečka.
  8. Pohádky pro Emu
    Pohádky pro Emu (2016)
    10
    Nádherný film. Od začátku upoutal mou pozornost. Dovoluji si říct, že je to i jeden z nejlepších českých filmů. A panu režiséru Rudolfu Havlíkovi a všem ostatní, co se na tomto filmu podíleli: herci, kameramani, scénárista, zvukaři atd. se hluboce klaním.