Profilový obrázek

ThomasMoodman

Komentáře 4

Od nejnovějších
  1. Tři billboardy kousek za Ebbingem
    Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017)
    9
    Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Film je výborný i když nebude pro každého. Po závěrečných titulcích jsem koukal jako vůl na nová varlata.
    • Výborní herci
    • Výborná režie i hudba.
    • Scénář ostrý, jako ruce střihorukého Edvarda.
    • Hledejte, já jej nenašel...
  2. Blade Runner 2049
    Blade Runner 2049 (2017)
    9.5
    Denise Villeneuve, jsem si pro jeho posledních několik filmů oblíbil, a protože jsem fanda sci-fi, byl jsem velmi zvědavý, jak se popasuje s pokračováním Blade Runner 2049. Bylo neuvěřitelné, jak bylo pokračování zpracováno. Film byl alespoň pro mne dotažen od A do Z. Výborný K (Ryan Gosling).
  3. Velký dar
    Velký dar (2017)
    6.5
    Film "Velký dar", byl tématem na to, aby se z něj stal hit. V očích většiny se tak i stalo. Bohužel jsem film viděl v českém znění a tento nepovedený dabing filmu sebral 50%. Pokud si jej přejete užít, dopřejte si originál znění. Pěkný výkon předvedla Mckenna Grace (jako Mery) a také Lindsay Duncan (jako babička Mary). Film o ambicích dospělých a touze dítěte žít svobodně v milující rodině.
  4. Wind River
    Wind River (2017)
    8.5
    Wind River je velmi povedená detektivka, která je chladná nejen prostředím ve kterém se odehrává. Stopař (Jeremy Renner) hraje velmi přesvědčivě. Trochu mi ze začátku na celém příběhu vadil příchod velmi mladé agentky FBI (Elizabeth Olson), která přijíždí do oblasti případu (Wyoming), jako Barbie, která jede lyžovat na Floridu. Myslím, že můžeme mít jakékoliv domněnky o kvalitách FBI, ale tohle bylo trochu přitažené za vlasy. Atmosféra celého filmu je však skvělá, stejně jako krásné záběry zimní krajiny. Herci hrají parádně a celé je to skvělé. Film je drsný stejně jako fakt, že je natočen podle skutečných událostí.