adam-stibor

Adam Stibor

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Liga spravedlnosti
    Liga spravedlnosti (2017)
    7
    DC fandíte, aby šlo správnou cestou a pokračoval v tom, ale teď se jenom propadává a nikdo si nepřeje skončit tak brzy. Liga spravedlnosti nepřinesla revoluci v superhrdinských filmech, ale propadák to taky nebyl. Je tam prostě znát, že změna režiséra film něco stála a podle smazaných scén postavy nedostali tolik místa na seznámění. Je to prosté bez základů se těžko dělá. Marvel měl Avengers už připravené po solovkách, ale DCEU to dělá naopak a možná je to chyba.Fanoušci by si klidně počkali a zkoukli solovky jednotlivých postav. Jinak jsem si oblíbil Aquamana a Flashe, ale Batman mi tady nesedl. Ben Affleck teď u mě selhal. Batmanovi chybí temnota a Superman vypadal, jako kdyby ho tam přidali na poslední chvíli. Čekám víc.
  2. Úžasňákovi
    Úžasňákovi (2004)
    10
    Úžasňákovi není typický animák. Vlastně mi to vůbec nepřipadá jako animák. Ani pro děti. Je to animák vysvětlující normální problémy rodin svým (hrdinským)způsobem. Děj plyne s hudbou a celý film si užijete. Skvělé postavy na které nezapomenete a když je rodina v akci, chce se vám brečet radostí. Něco takového už nezažijete.
  3. Spider-Man: Homecoming
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    8
    Další reboot nám přinesl nejmladšího spider-mana, nejmladší tetičku May a celý film vypadá víc dětinsky. Tom Holland je dle mě nejlepší spider-man a hlavně díky tomu, že si ho oblíbíte bez nějakého obrovského charakteru. Je to ten náš spider- man ze sousedství (z komiksu). Myslím, že tenhle díl mířil tam, kam jsem chtěl. Neřešil tolik nějakou lásku, protože je to pořád dítě, které si chce užívat superschopností. To by udělal každý. Spider-man by měl být hlavně o akci s humorem a dobrým záporákem, kterého chceme. Na vultura nebudeme tolik vzpomínat jako např. na Lokiho, ale máme ho rádi. Doufám, že to Sony vidí a ví, co dělat v budoucnu.