Profilový obrázek

S7evin

331

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Velký draft
    Velký draft (2014)
    7.5
    Naprosto skvělý film o draftu NFL. Ano, přesně takto to chodí v americkém sportovním průmyslu. Chápu, že se to každému nemusí líbit, ale některé komentáře jsou tu vážně k smíchu a je z nich zcela cítit, že než aby si jejich autoři o draftu alespoň něco základního zjistili, tak to raději zkritizují a poplivou.
    Vražda v Orient expresu
    Vražda v Orient expresu (2017)
    6
    Původní příběh do Agathy Christie dokonalá detektivka, která bude aktuální i za sto let. Příběh je skvělý, zpracování v čele s kamerou hodně nápadité, CGI efekty kupodivu fajn, ale Kenneth Branagh to tady prostě pojal tak ve velkým, že do filmu nejen natáhl sérii skvělých herců, ale také z Balkánu udělal Italské Dolomity. K tomu rozuzlení mi ke konci příliš nesedlo. Přesto, že jsem věděl, co se bude dít.
    John Wick
    John Wick (2014)
    8
    V rámci žánru nejen zdařile provedené, ale i velmi zábavné! Krásná filmařina, intenzivní atmosféra, podbarvená brilantním soundtrackem a skvěle natočené akční scény bez zbytečných střihů. A že celý děj je vlastně už v traileru? No a - vy se na to snad chtěli dívat kvůli příběhu?!
    Hellboy
    Hellboy (2019)
    1.5
    Strašný, strašný, příšerný! Pár procent za Harboura, který se to snaží držet nad vodou. Většinou jsou to jen prázdné pseudovtipné hlášky a nepochopitelné "zvraty" a momenty. Výprava zůstala někde za kopcem. Po dvou hodinách si uvědomíte, že jste viděli asi desetiminutovou zápletku, víc si nevybavíte.
    Terminátor: Temný osud
    Terminátor: Temný osud (2019)
    3.5
    Žádný John Connor, žádný Skynet. Tvrdý restart a klon, ve kterém, aby se neřeklo, poskakuje depresivní Linda Hamilton. Druhou část recyklace Terminatora osvěží samotný Arnold. Tentokrát jakožto parodie na T-800, který se po splnění mise (která vlastně plive do ksichtu filmu T2) ustálí, najde si rodinu, adoptoval synka, má domeček, práci, pejska. Pak mu rupne v kouli a na stará kolena se opět obětuje a zachrání svět. A toto má pod palcem sám Cameron?!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci