crystal

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Kingsman: Tajná služba
    Kingsman: Tajná služba (2014)
    10
    Wow. Matthew Vaughn dokázal opět něco neskutečného. Tolik skvělých vtipů a nápadů jsem v jednom filmu viděl naposled u Scotta Pilgrima. Scéna v kostele a ta s ohňostrojem jsou jasně nejlepší! Taron Egerton je svěží a rozhodně odvedl dobrou práci, ale ten kdo je ve filmu skutečně hvězda je Samuel L. Jackson. Naprosto geniální film! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. Kingsman: Zlatý kruh
    Kingsman: Zlatý kruh (2017)
    8
    Začne to hodně zostra a přiznám se, že mi to úplně nesedělo. Přišlo mi to rozpačité a malinko debilní. Ale cca od toho Glastonbury mě to začalo zase bavit a když se Colinu Firthovi vrátila paměť, byl jsem stejně přikovanej, jak u prvního dílu. Jeho postava je pro tuhle značku klíčová. Julianne Moore se snaží seč může, ale na dokonalého záporáka z jedničky nedosáhne. Mnohem víc než ona mě bavil americkej prezident, když se jí gebil jak je blbá. Mno a akční finále bylo perfektní.
  3. Thor: Ragnarok
    Thor: Ragnarok (2017)
    9.5
    Za mě velké překvapení! Jsem z filmu nadšená. Akorátní délka a děj svižně plynul, že jsem neměla ani čas se nudit. K tomu jsem se skvěle bavila díky vtipným hláškám hlavních hrdinů. Nejlepší bylo "pomozte", tomu se směji ještě doteď. Nejlepší byla herecká dvojka Hemsworth a Hiddleston. Ti se snad do svých rolí Thora a Lokiho narodili. Skvělá byla i hudba, parádně dokreslující děj. Co víc si přát?