Profilový obrázek

SNCIS

SNCIS SNCIS
6 531
42. TopUživatel

Mám rád akčních filmy a seriály. Fanoušek DC Universe. Na CSFD jako SNCIS.

https://www.csfd.cz/uzivatel/446201-sncis/
Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Barbar Conan
    Barbar Conan (1982)
    8
    "Crome, nikdy jsem se k tobě nemodlil, nemám na to dar. Nikdo, ani ty sám, si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří, nebo zlí lidé, za co jsme bojovali, nebo proč jsme zemřeli. Jediné, na čem záleží, je, že dva stáli proti řadě nepřátel, na tom záleží! Udatnost tě, Crome, těší. Splň mi tedy jedno přání - dopřej mi pomstu! A jestli neposloucháš, táhni do horoucích pekel!" Triky jsou trochu slabší (Oživování Conana působí i směšné.), nicméně je to rok 1982. Kostými, exteriéry, hudba, charaktery - fantazie. Příběh je klasické klišé. Zabili mu rodiče a odvlekli ho do tábora, kde vyrostl a pak, se vydal se na cestu pomsty. Přesto je to ale skvělé! Je to kultovní fantasy, kde Schwarzenegger ukazuje své vypracované tělo a láme kosti. - 80%.
    Deadpool 2
    Deadpool 2 (2018)
    10
    "Posranej Wolverine! Nejdříve se opičí tím, že natočí nepřístupný film... A pak ten chlupatej parchant zvedne laťku tím, že umře. Dement. Jenže víš co, Wolvíku. Já v tomhle filmu taky umřu." Sjetej Spider-Man je zpátky. Stručně řečeno je to pohodový film, kde je kontroverzní humor a nadupaná akce. Efekty jsou vymazlené a herecké výkony fenomenální. "Jsi tak drsnej. Určitě tě nevydali v DC Comics?" Josh Brolin jako Cable ukradl téměř celý film pro sebe. Byl velmi výrazný a to v každém záběru. "Co jsi zač ?" - "Jsem Batman!" Jinak se film nesmí brát moc vážně. Je to místy až parodie, která si utahuje z komiksových filmů či filmů všeobecně. "Jmenuji se Deadpool a jsem X-Men." - "V zácviku." Daleko lepší než díl první. Leitch natočil po Johnu Wickovi další pecku. - 100%.
    Solo: Star Wars Story
    Solo: Star Wars Story (2018)
    1
    Odfláknutý scénář, nesympatičtí herci a efekty mi přišly nedotažené. Nejhorší film ze světa Star Wars, který byl vytvořen aby si studio Disney namastilo kapsy. Trošku nechápu zdejší hodnocení. Jen proto, že je to Star Wars, tak 4 nebo 5 hvězd? Za co? Není tam žádná zapamatovatelná scéna, žádná akce či záběr, který by mě dostal a uvízl mi v hlavě. 1 hvězda za přítomnost žvejka (Chewbacca) a Daenerys Targaryenovou. 10%.
    Cesta bez návratu
    Cesta bez návratu (2017)
    7
    "Jenom mu ukážu fotku své rodiny a řeknu mu aby se mi omluvil... Nikdo se mi totiž neomluvil." Schwarzenegger v trochu jiné poloze než jsme zvyklí. Není to akční ani komedie! Je to psychologické drama o chlápkovi, který přijde o rodinu a zhroutí se mu svět. Je to klidné až utahané, ale má to dechberoucí závěr. Přiznávám se k tomu, že takovéhle kousky nevyhledávám. Tento jsem zkouknul jen proto, že tam hraje Arnie. - 70%.
    Kazišuci
    Kazišuci (2018)
    4
    "Radši 10 šulínů než 1 hořká tyčinka." Námět to mělo dobrej, nicméně scénář a celkové zpracování stojí za ho*no. 2 hvězdy za 2 vtipné situace. 1. John Cena pije chlast análním otvorem. 2. Ústřední trojice se dostane mezi nahý pár, který hraje slepou bábu. Leslie Mann: "Já jsem jí porodila... Ona žila ve mně... V mým těle." John Cena: "A Kayla ve mně... Jo, rostla v mejch kou*ích... A já jí pak pustil do Marcie... Je to pro nás stejné." Myslím si, že se to dalo zpracovat mnohem lépe. - 40%.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+15