Profilový obrázek

Navarro12

Petr
28

Jako filmového fandu mě dost trápí, co se to teď všechno dokáže natočit za s****

Česká republika



    John Wick 3
    John Wick 3 (2019)
    8.5
    Třetí John Wick je od začátku do konce neskutečně našlapaná jízda nápadů, kterak zabít či nechat se zabít. K tomu Halle Berry a její psíci, hvězda NBA a nemuset o filmu moc přemýšlet. Keanu Reeves se tak stává skoro nezničitelným zabijákem, legendou jako Ethan Hunt nebo dokonce samotný James 007.
    Král Artuš
    Král Artuš (2004)
    4.5
    Zlatej Excalibur, za mne zmatená dlouhá zbytečnost, kterou zabíjí trapný scénář a jinak moc krásná Keira je tu jen ke zlosti. Je poslední dobou častým zvykem chrlit jednu přepracovanou věc za druhou bez ohledu na kvalitu. Za mne spíše konec než pokračování legendy o svatém grálu.
    Boj sněžného pluhu s mafií
    Boj sněžného pluhu s mafií (2014)
    8.5
    Předevší úžasná příroda, skvělá kamera a Stellan Skarsgard. Ačkoli není žádný punisher, vyřizuje si účty s mafií s grácií a je to vcelku uvěřitelné. Dokonce někdy až dost úsměvné. Stejný režisér pak nahradil Stellana Liamem Neesonem a navlas stejným scénářem, který už mě však tolik neseděl.
    Tři billboardy kousek za Ebbingem
    Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017)
    8.5
    Skvělá Frances a naprosto slvělý Sam Rockwell a Woody. Naštvaná matka snažící se najít pro svou dceru kousek spravedlnosti a poštvávající proti sobě naprosto všechny. Za mne rozhodně to nejlepší z roku 2017 a jen mě trochu mrzel ten konec, kdy je panáček nakonec nevinný a člověk si říká co tím jen chtěl scénárista říci...

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci