Profilový obrázek

katie-raijin-bosek

Katie Bosek
501

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Středočeský, Benešov, Česká republika



    Upgrade
    Upgrade (2018)
    9.5
    Jedním slovem WOW. Trochu pomalejší rozjezd, ale pak naprostá paráda. Atmosféra spolu s hudbou ve mně evokují Deus Ex (vizuál aut, hexagony, zlatočerná barva). Konec je trochu zvláštní, ale ne úplně nečekaný. Moc se mi líbíl Logan Marshall-Green. Robotí pohyby byly skvělé, hned by mohl z fleku hrát Robocopa. Věřím, že nebylo úplně snadné některé scény zahrát. A jen na okraj, v prní chvíli jsem si myslela, že tam hraje Tom Hardy...tak moc je mu Logan podobný.
    Jurský svět: Zánik říše (5)
    Jurský svět: Zánik říše (5) (2018)
    7
    Druhý díl byl pro mě zklamáním. Nečekala jsem, že by tvůrci vymysleli něco originálního, s tím přišel první díl původní trilogie, takže v "pětce" už se nedá nic moc vymyslet. Opakuje se scénář "zkřížíme DNA několika dinosaurů dohromady a bude mít dokonalého dinosaura, který je ale chytřejší, než jsme čekali, a uteče nám." Ne, teď už to opravdu nefunguje. Přiznávám, že na několika místech jsem si i pobrečela (což se mi děje vždycky, když zvířata trpí a umírají, a je jedno, jestli je to dinosaurus nebo pes), ale jinak jsou to dvě velmi natahované hodiny. Vtip, který se v jedničce docela hojně objevoval, tady zmizel úplně, chemie mezi Prattem a Howard nefunguje. Nejlepší "lidský" herecký výkon podala malá Isabella Sermon, celkově ale byla nejlepší Blue. Zvláštní ocenění ode mě dostává onen geneticky dokonalý dinosaurus, protože tam přechytračil skoro všechny. Byla jsem na 3D 4DX promítání, kdy jsem si říkala, jestli mám správné 3D brýle, protože 3D efekt se skoro vůbec nedostavil, proto pokud mohu poradit, nevyhazujte peníze, stejný zážítek budete mít i při klasickém promítání.
    Vlčí mládě
    Vlčí mládě (2011)
    7
    Zatím jsem u konce první série. Musím přiznat, že je to docela líbivý seriál, o to víc, že se tu objevují herci ze StarGate (J.R. Bourne). Uvidíme, jestli si seriál udrží nějakou laťku nebo dopadne podobně jako Supernatural.
    Americký zabiják
    Americký zabiják (2017)
    6
    Úplně nevím, jak tento film komentovat. Má spád, souboje jsou povedené a Dylan O'Brien zapracoval na obličejové mimice. Ovšem příběh je předvídatelný, stejně tak zvraty. Skoro dvě hodiny jsou docela zbytečné.
    Labyrint: Vražedná léčba
    Labyrint: Vražedná léčba (2018)
    7
    140 minut mi prislo prehnane moc, klidne by stacilo o pul hodiny mene. Prvni pulka mela rychly spad, druha se dost tahla. Obcas jsem si pripadala, ze sleduju film od Michaela Baye (vybuchu tam byla hromada). Dvakrat mi nejaka ta slzicka utekla (a vzdy se to tykalo toho sameho cloveka), mockrat jsem si prala, aby jina osoba uz konecne dostala, co si zaslouzi, coz se mi splnilo. A ackoli na Game of Thrones nekoukam, Aidan Gillen ocividne dostava role totalnich magoru. A wtf moment nechybel, ale potesil.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+3

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+13