Profilový obrázek

JanM

Jan Mrňka
153

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Díra
    Díra (2019)
    8.5
    Španělská noční můra. Díra je depresivní podívaná,které by se měly vyhnout slabší povahy. Zápletka geniální,herecké výkony výborné a atmosféra mrazivá. Tímto snímkem Netflix zabodoval na plné čáře. Španělé dokazují,že patří mezi filmařskou špičku. Skvělé
    Gentlemani
    Gentlemani (2020)
    9
    Pro mne osobně jeden z nejlepších filmů roku,který si s chutí brzo pustím znovu. Guy okázalým způsobem dokázal,že stále nepatří do starého železa a že právě v těchto filmech o gangsterech je nejsilnější. Matthew je v hlavní roli skvělý,ale film si pro sebe Colin.
    Výběrčí daní
    Výběrčí daní (2020)
    4
    Pokud bych si skrz tento film měl potetovat hrudník,tak bych se nejspíš pěkně naštval. Chápu,že je Shia oddaný řemeslu,ale bylo to vlastně třeba? Ayer natočil tuctový film,který má sakra daleko do akčňáku,ale za to má hodně blízko k mexické telenovele. Obrovské zklamání.
    Terminátor: Temný osud
    Terminátor: Temný osud (2019)
    9
    Bez okolků tam naperu 90%. Arnie je zpět a to v plné síle. Takového Terminátora jsem si přál vidět už od druhého dílu, ale tak lepší pozdě nežli nikdy. Trailery nebyly sice nic moc, ale o to víc jsem byl během sledování překvapen a to velmi mile. Pokud by přišel ještě jeden díl, tak jsem pro, ale musí mít srovnatelnou kvalitu.
    Premiér
    Premiér (2019)
    0
    Pane Soukup udělejte všem laskavost a vykašlete se na to. Snad někde v hloubi máte nějakou soudnost a dokážete uznat, že se tento projekt vůbec nepovedl. No snad také vidíte, že hlavní herec stojí za hovno. Nic tak špatného jsem asi v životě neviděl.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci